Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Lelystad

Badkamer - Lelystad

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Lelystad?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Lelystad aanvragen

Recente aanvragen uit Lelystad

zaterdag 03 april 2021

Badkamer volledig renoveren

Wij willen graag de badkamer renoveren met nieuwe tegels en de afmeting is 9 m2. Met ook nieuw toilet, een nieuwe radiator, en wastafel. graag bespreken we de mogelijkheden en wensen bij ons thuis onder het genot van een goed bakje koffie.


Badkamer en toilet
zaterdag 06 maart 2021

Douchehoek plaatsen

Huidige situatie: douchebak van 15x80x90cm met opbouw van schuifwand 183 cm hoog (breed 90 ene zijde, 80 andere zijde). Gewenst: glazen wand 90x183 op de bestaande douchebak (waarbij sifon en aansluiting op afvoer vervangen moet worden) + glazen deur van 80x183 of (optie B) inloopdouche maken (tegelvloer onder douchebak aanpassen/aanleggen) met standaard maat glazen wand + deur. Bij voorkeur het laatste, indien mogelijk. Let op: het schuine dak staat de max. hoogte toe zoals beschreven in de eerste optie: max hoogte 198 cm vanaf de vloer bij een deurbreedte (diepte) van 80 cm. zie fotos


Badkamer en toilet
zondag 17 januari 2021

Badkamer renovatie

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Alle meubels en tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden en daarna wil ik een nieuwe wandcloset, een inloopdouche, een ligbad en nieuwe vloer en wandtegels. De badkamer is 7 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen