Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Lelystad

Verwarming - Lelystad

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Lelystad?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Lelystad aanvragen

Recente aanvragen uit Lelystad

dinsdag 05 januari 2021

CV ketel z.s.m. vervangen

Ik wil graag een nieuwe cv-ketel laten plaatsen. Deze wil ik op gas hebben. Ik heb nu een 20 jaar oud Nefit systeem welke vervangen moet worden. Het systeem is kapot dus ik wil dit graag zsm laten vervangen.


CV en verwarming
maandag 21 december 2020

Infrarood vloerverwarming aanleggen

We hebben een nieuwe woning aangekocht waar we graag vloerverwarming in willen. Aangezien er ook al zonnepanelen op het dak liggen, lijkt de infrarood vloerverwarming een goede optie. Echter we zijn geen kenners op dit gebied en staan dus ook open voor de voor en nadelen van andere types vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 88 m² en dat is dan de gehele beneden verdieping. We krijgen eind februari de sleutel.


CV en verwarming
vrijdag 20 november 2020

Installeren gashaard + gas aansluiten

Het betreft plaatsing op een houten muurdeel, dan glaswol en daarachter een houten afdeklaag. de meterkast is circa 5 meter verwijderd en goed toegankelijk via de kruipruimte. Er is al een gat voor de gasleiding naar de plaats van de kachel. Tevens is er stroom aanwezig op de plek van de kachel. Hierbij tevens de foto's van de situatie.'2 maal de binnenzijde en 1 maal de buitenkant. De Have Stealth hebben we gekocht inclusief de pijp, bocht en muurdoorvoer. de muur aan de binnenzijde is 2.7 meter hoog. Wij willen graag de kachel opgehangen hebben met de onderzijde op minimaal 80 cm. en dan een pijp van 1 meter omhoog voor de bocht. NB er hoeft dus alleen een gat in de beide houten muurdelen te worden geboord. de haard: Have Black Stealth


CV en verwarming
Offertes aanvragen