Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Noordwijk

Tuin - Noordwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Noordwijk?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Noordwijk die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Noordwijkerhout, Sassenheim, Voorhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Noordwijk

vrijdag 27 augustus 2021

Achtertuin: gras verwijderen en tegels leggen

Er moet gras verwijderd om vervolgens tegels aan te leggen. Het gaat om ongeveer 9m2 achtertuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
vrijdag 14 mei 2021

Schutting plaatsen plus tegelen

Wij willen graag een nieuwe betonschutting laten plaatsen met 1 hoek en een enkele deur 1.10 meter. Wij willen in de tuin ook tegels laten leggen. De tuin is 5 meter 10 breed en 6 meter 30 lang. Daarnaast willen we kijken wat de mogelijkheden zijn om achter in de tuin een tuinhuisje te laten bouwen van ongeveer 2 meter diep. Graag overleg betreffende de materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
maandag 12 april 2021

Tuin betegelen

Wij willen graag 50 vierkante meter tuin aan laten leggen met nieuwe tegels. De huidige tegels verwijder ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
zondag 20 september 2020

Aanleggen onderhoudsvrije tuin met terras en overkapping

Wij krijgen in maart de sleutel van ons nieuwe huis en zouden dan graag de tuin vernieuwen. Het oude straatwerk en alles wat in de tuin staat zal door ons worden verwijderd. De tuin is 5.40 breed en 12.2 meter lang. Er staat een schuur van 2 meter breed en 5 meter lang in de schuur. Naast de schuur is een ruimte vrij tussen de schuur van de buren, hier zouden we graag een overkapping maken waar we ook bij minder weer gezellig kunnen zitten.. liefst met een dak wat open kan bij mooi weer en dicht bij regen. Verder veel tegels maar wel wat groen in de vorm van stukje gras en planten. De tuin ligt op noordwest de zon komt vooral links in de tuin en savonds hebben we de zon bij het huis waar we eind van de middag begin van de avond lekker willen zitten als er zo’n is. Onder de overkapping die ongeveer 3.5 meter breed en 5 meter lang kan zijn moet aan de achterkant ruimte zijn om een scooter en motor te plaatsen.. de tuindeuren die kunnen worden opgeslagen en de schuttingen die er nu in staan zouden we er daarom gewoon in kunnen laten staan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
woensdag 29 juli 2020

Beschoeiing sloot aanbrengen en klein tuinrenovatie werk

Mijn opgemetselde beschoeiing (plm. 6,7 meter) voorzien te worden van extra beschoeiing. De houten beschoeiing mag direct tegen de gemetselde aangezet worden. Het aanwezige hekje dient herplaatst te worden. Onder de grindtegels dient worteldoek te worden aangebracht. De grindtegels dienen omgekeerd herplaatst te worden. Ik bespreek graag met de specialist hoe ik dit exact in gedachte had.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijkerhout
donderdag 18 juni 2020

Schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor en 10 meter hout-beton schutting. Grenen 21 planks. 2 meter hoog. Gladde vlakke betonpalen, gladde betonplaten aan de onderkant. 10 meter aan 1 stuk, als erf grens tussen buren. Aan beide zijden zit een regenpijp precies op de erf grens. Wellicht dat hier een houten ombouw omheen moet oid.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
donderdag 21 mei 2020

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil graag de achtertuin opknappen. Momenteel groeit er heel veel onkruid langs de tegels heen. De tuin bestaat voor een groot deel uit kleine tegeltjes. Ik wil daarvan graag grote tegels maken, en ik het midden een stuk gras links en rechts en een pad in het midden. Ik heb een foto erbij gedaan om ongeveer aan te geven wat ik wil. De tuin is ongeveer 50m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
vrijdag 15 mei 2020

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen onze tuin voorzien van een waterbron met pomp en sproeiers. De totale oppervlakte Vd tuin is ongeveer 1500 m2 . De vraag is wat gaat dat ongeveer kosten??


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijkerhout
zaterdag 01 februari 2020

Tuin leeg halen

Bij ons zomerhuisje staan in de voor tuin 2 bomen van 2,5 meter hoog. Deze rooien en struiken over een afstand van 3,5 meter. En gras verwijderen plus minus 20 m2. Alles mag worden afgevoerd en de locatie is goed toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijkerhout
woensdag 15 januari 2020

Tuin en oprit bestraten

Ik wil graag mijn voortuin van ongeveer 30 m2 volledig laten bestraten (voor een oprit) met tegels van 60 x 60 cm (antraciet). Ook graag de heg extra verstevigen. Eerst moeten de tegels van 30 bij 30 cm verwijderd worden en een klein perkje aan de zijkant waar niets meer in staat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijkerhout
maandag 13 januari 2020

Struiken en boompjes verwijderen in voortuin van zomerhuisje

het gaat om een zomer huisje in Noordwijkerhout (bungalow park Solassi). In de voortuin moet de struiken en 2 boompjes met knot van 1,8 m hoog, stamdikte 10 cm verwijderd worden als afscheiding. Naast het gras ligt er ook een oude biels van plus minus 4 meter. Deze moet ook weg. De hele strook is plus minus 1 meter breed en totaal plus minus 10 meter lang. Na het verwijderen moet er ook wat zwarte grond in gedaan worden zo dat we weer wat kunnen planten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijkerhout
dinsdag 12 november 2019

Voor- en achter nieuwbouwtuin afgraven en bestraten

Het betreft een nieuwbouw huis. De tuin is dus nog onbewerkt. Betreft afgraven ( 5cm) en nieuw zand er op en ook stenen leggen eventueel. Stenen al in het bezit. Beide tuinen zijn goed toegankelijk. Kan het afgraven en stenen leggen gesplitst worden in de offerte? Achtertuin: circa 33 m2 en voortuin: circa 5 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
vrijdag 20 september 2019

Spiegelvijver aan laten leggen

Aanleggen van een spiegelvijver met de maat 750 cm x 150 cm en 40 cm diep. Incl. Waterfilterpomp en fonteintje aan het uiteinde.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
vrijdag 30 augustus 2019

Schutting plaatsen, terras realiseren en een paadje

Graag prijsopgaaf van een gaas schutting of hardhouten schutting in een betonnen onderlaag. Daarnaast zoeken wij een hovenier waarmee wij in gesprek kunnen gaan voor de uitvoering en planning van het aanleggen van 2 terassen, een paadje en een plek waar wij onze fietsen kunnen stallen. Lengte tuin van 6 x 15 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
zondag 14 juli 2019

Schutting Zweeds Rabbat laten plaatsen

Wij willen een schutting, inclusief het plaatsen: - 11 meter lang - Zweeds Rabbat blank - Zwarte palen met vlakke kop - Beton aanstorten bij de poten - 1e paal aan het huis, laatste paal vrijstaand


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
zondag 30 juni 2019

Tuin egaliseren

Ik wil mijn tuin egaliseren. De tuin is 200 m2 en het gaat om een nieuwbouwwoning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijkerhout
woensdag 26 juni 2019

Waterbron inclusief pomp realiseren in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die een waterbron inclusief pomp kan realiseren. De pomp moet een tuin van 800 m2 kunnen voorzien van water. De tuin is erg goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijkerhout
zondag 23 juni 2019

Tuin ontwerpen en aanleggen

Mijn tuin compleet ontwerpen, met bestrating, vlonder, plantjes etc. Ik wil gewoon een ongelooflijk mooie tuin en nu ligt er alleen maar onkruid meer niet. Het is een nieuwbouwhuis dus ik heb er niks aan gedaan en heb 2 linkerhanden. Ik zag op jullie website ook al aardig wat mooie voorbeeldjes staan dus ik ga er van uit dat ik bij jullie moet zijn. Mijn tuin is ongeveer L. 10 m bij 85 m2. Wat gaat het ongeveer kosten om ALLES te doen, zodat ik er van uit kan gaan dat me tuin compleet naar wens word gemaakt!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
vrijdag 07 juni 2019

Tuin afgraven

De goed te bereiken achtertuin is ongeveer 66 m2 groot. Deze dient te worden afgegraven en struiken en stronken verwijderd. Graag ontvangen wij van de vakman advies wat in deze verstandig is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
maandag 27 mei 2019

Rabatdelen schutting plaatsen voor 4 tuinen

Ik zoek een hovenier die voor 4 tuinen een schutting kan realiseren. Het betreft de rabat delen en de palen. We zien graag houten rabatdelen terug in de schutting. Het gaat om 6 delen met een hoogte 200 cm. Het gaat ongeveer om 40 strekkende meter aan schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
woensdag 13 maart 2019

Voortuintje egaliseren en bestraten

Ons voortuintje egaliseren (o.a. oude, houten bielzen verwijderen) en vervolgens een mooi terras aanleggen met tegels en nieuwe planten + hekje rondom plaatsen. De tuin is 6,5 bij 3,5 meter. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijkerhout
dinsdag 29 januari 2019

Tuin egaliseren, bestrating/kunstgras, simpele fietspoort

Onze tuin graag egaliseren, bestrating, kunstgras, simpele fietspoort op palen. Geen planten. Tuin achter 42m2. Tuin voor is 12m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
woensdag 09 januari 2019

Tuin uitgraven

Graag ontvang ik een indicatie voor het uitgraven van de tuin in verband met het plaatsen van een uitbouw. Het gaat om een stuk van 3 bij 6 meter met een diepte van 80 cm. De grond dient te worden afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijkerhout
dinsdag 24 juli 2018

Tuinpoort vervangen

De storm van afgelopen januari heeft onze tuinpoort laten los waaien. Graag ontvang ik een offerte om dit te herstellen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
dinsdag 26 juni 2018

Complete tuinrenovatie

Leeghalen tuin, ongeveer 110 m2, inclusief oud terras. Aanleg nieuw terras, 21 m2 Aanleg nieuw terras voor plaatsing schuur met overkapping en pad naar achterom, ongeveer 34 m2 Aanleg gazon, ongeveer 45 m2 scheiding tussen gazon en border.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
vrijdag 25 mei 2018

Poortdeur met slot en kozijnen vervangen

Ik wil graag dat mijn poort naar de openbare weg vervangen word. Aan weerszijden twee stenen muurtjes waartegen de kozijnen zitten en daartussen de deur. Breedte tussen de muurtjes ca 90 cm. Breedte deur ca 82 cm. Hoogte muurtjes ca 2 meter. Kozijnen en deur vervangen, graag inclusief slot. Het hoeft geen hardhout te zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
vrijdag 04 mei 2018

Schutting plaatsen en klimop weghalen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Het gaat om 3 schuttingdelen van 180 bij 180 cm waarvan 1 met deur moet zijn. en 0,5 meter klimop weg laten halen en wil een poort die op slot kan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
donderdag 26 april 2018

Tuin egaliseren en bestraten

Afvoeren grond, zand en egaliseren + bestraten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sassenheim
donderdag 26 april 2018

Schutting plaatsen

Ik wil samen met mijn buren de schutting aan de achterkant van de tuinen laten vervangen. De tuinen zijn ieder 6 meter breed en moeten ieder een poort van 90 cm breed krijgen. De hoogte van de schutting zouden wij graag op 1.90 meter hebben. Wij denken nu aan houten schuttingsdelen met betonnen palen. De tuinen zijn goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout
vrijdag 13 april 2018

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Samen met de buren moeten wij de hardhouten beschoeiing bij de sloot vervangen. Maar dat zou ook even bekeken moeten worden of dat echt zo is. Zo ja, dan gaat het om 10 meter in totaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorhout

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Noordwijk

Offertes aanvragen