Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Assen

Gevel - Assen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Assen?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Assen die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Anloo, Annen, Appelscha, Beilen, Borger, Bovensmilde, Buinerveen, Donderen, Drouwenerveen, Ees, Eext, Eexterzandvoort, Ekehaar, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Grolloo, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Huis ter Heide, Loon, Nooitgedacht, Norg, Oosterwolde, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Veenhuizen, Vries, Westdorp, Westerbork, Zeegse, Zeijen, Zuidlaren of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Assen

Recente aanvragen uit Assen

maandag 29 maart 2021

Vervangen gevelbekleding

Ik heb nu houten gevelbekleding dit wil ik graag laten vervangen door kunstof. Het gaat om een klein stuk op de begane grond, en de hele 1e verdieping. Het huis is 6,5 breed en ca 6m hoog met een puntdak. Ik schat het oppervlak op 15m².


Gevel- en metselwerk
woensdag 16 december 2020

Gevel opnieuw bekleden

Ik heb nu een geverfde houten topgevel van 30 jaar oud. Vertoont links en rechts scheurtjes en barsten. We willen nu naar onderhoudsvrije gevels op woning en garage. Het gaat om ongeveer 50 m2. Ik zit zelf te denken aan bijvoorbeeld Ayous. Maar elke suggestie is welkom.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen