Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Assen

Dak - Assen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Assen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Anloo, Annen, Appelscha, Beilen, Borger, Bovensmilde, Buinerveen, Donderen, Drouwenerveen, Ees, Eext, Eexterzandvoort, Ekehaar, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Grolloo, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Huis ter Heide, Loon, Nooitgedacht, Norg, Oosterwolde, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Veenhuizen, Vries, Westdorp, Westerbork, Zeegse, Zeijen, Zuidlaren of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Assen

Recente aanvragen uit Assen

dinsdag 12 januari 2021

Geïsoleerde garage aanbouwen met overkapping

We hebben een nieuwbouwwoning (twee-onder-een kap). We willen graag een geïsoleerde garage aan laten bouwen met overkapping tot over de voordeur. De garage moet 5x3 meter zijn, voorzien van elektra en lichtpunten, achterdeur en openslaande deur aan de voorkant. We willen graag een plat dak en verder een simpele afwerking aan de binnenkant. De vloer hoeft niet perse geïsoleerd te zijn. Er is al een loodslab ingemetseld.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zondag 10 januari 2021

Vervangen houten serre voor kunststof incl glas

Vervangen van houten serre voor een kunststof serre incl HR ++ of HR+++ glas. 3,5 meter breed en 1,5 meter diep. Schuin dak evenwijdig aan dak van huis. Glas verticaal ongeveer op hoogte van 1,4 meter. Het verwijderen moet ook gebeuren door de vakman. Vergunning is niet nodig. Fundering ligt er ook al. In principe casco, niet echt relevant voor nu. Vloer ligt er al. Aluminium of kunststof (ook hardhout), nog even in overleg met de vakman.


Veranda- en serrebouw
woensdag 30 december 2020

Dakbedekking plat dak vervangen

Ik wil graag nieuwe dakbedekking op het platte dak laten leggen. Op dit moment zit er kunststof dakbedekking op, en dit wil ik graag door iets nieuws laten vervangen. Ik weet nog niet door wat. Kunt u mij hierover adviseren? Het dak is 50 m2.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen