Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Assen

Stucen - Assen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Assen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anloo, Annen, Appelscha, Beilen, Borger, Bovensmilde, Buinerveen, Donderen, Drouwenerveen, Ees, Eext, Eexterzandvoort, Ekehaar, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Grolloo, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Huis ter Heide, Loon, Nooitgedacht, Norg, Oosterwolde, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Veenhuizen, Vries, Westdorp, Westerbork, Zeegse, Zeijen, Zuidlaren of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Assen aanvragen

Recente aanvragen uit Assen

woensdag 09 december 2020

Stucwerk hal en tuinkamer

Betreft stucwerk voor in onze hal en 1 kamer op de benedenverdieping. wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten
zondag 08 november 2020

Stuc- en latexspuitwerk realiseren

In de toekomst krijgen wij een nieuwbouwwoning. Nu wil ik weten hoeveel het mij kost om 70 m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds te laten stucen en af te spuiten met latex.


Stucwerk en spackspuiten
woensdag 30 september 2020

Woning stuken

Woning in Drenthe die aan ons aug 2021 wordt opgeleverd, woning is dan 23 jaar oud, muren en wanden zijn spaak dat enkele keren is overgeschilderd. Wij zien de wanden graag geschuurd en plafonds glad. Voorlopig een indicatie voor 100 m2.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen