Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerwerk - Assen

Timmerwerk - Assen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Timmerwerk in Assen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anloo, Annen, Appelscha, Beilen, Borger, Bovensmilde, Buinerveen, Donderen, Drouwenerveen, Ees, Eext, Eexterzandvoort, Ekehaar, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Grolloo, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Huis ter Heide, Loon, Nooitgedacht, Norg, Oosterwolde, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Veenhuizen, Vries, Westdorp, Westerbork, Zeegse, Zeijen, Zuidlaren of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor timmerwerk in Assen aanvragen

Recente aanvragen uit Assen

woensdag 17 februari 2021

Trap opnieuw met overzet 12 treden

Graag wil ik de trap vernieuwd hebben met overzettreden. De dichte trap heeft 1 kwart draai en bestaat uit 12 treden van beneden naar 1e etage. Eventueel zelf materiaal uitzoeken in een eiken kleur. Ben in staat om trap kaal op te leveren.


Trappenbouw en traprenovatie
zaterdag 28 november 2020

Taprenovatie met overzetreden

Wij willen graag overzettreden op de trap. Er zit een draai in de trap en willen graag de treden van JeWe beton antraciet. Het gaat om 13 treden.


Trappenbouw en traprenovatie
vrijdag 20 november 2020

Traprenovatie

Ben net bij 1 van jullie vestigingen geweest voor een trap renovatie. Gaat om een dichte van 13 treden en een open trap van 12 treden. Wat vragen jullie voor het plaatsen van de trappen? Materiaal weet ik wat het gaat kosten. Het gaat om een dichte trap waar 1 bocht inzit en om een open trap waar ook een bocht inzit.


Trappenbouw en traprenovatie
Offertes aanvragen