Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerwerk - Assen

Timmerwerk - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Timmerwerk in Assen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anloo, Annen, Appelscha, Beilen, Borger, Bovensmilde, Buinerveen, Donderen, Drouwenerveen, Ees, Eext, Eexterzandvoort, Ekehaar, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Grolloo, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Huis ter Heide, Loon, Nooitgedacht, Norg, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Veenhuizen, Vries, Westdorp, Westerbork, Zeegse, Zeijen, Zuidlaren of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor timmerwerk in Assen aanvragen

Recente aanvragen uit Assen

vrijdag 16 juli 2021

Trap bekleden

Trap bekleden met laminaat. Materiaal is aangeschaft bij praxis. Mag ook na de vakantie.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
dinsdag 01 juni 2021

Trap bekleden

Wil mijn trap laten bekleden met overzettreden, gaat om 14 treden. Overzettreden zijn van laminaat en hebben we al besteld, er hoeft niks verwijderd te worden.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
woensdag 17 februari 2021

Trap opnieuw met overzet 12 treden

Graag wil ik de trap vernieuwd hebben met overzettreden. De dichte trap heeft 1 kwart draai en bestaat uit 12 treden van beneden naar 1e etage. Eventueel zelf materiaal uitzoeken in een eiken kleur. Ben in staat om trap kaal op te leveren.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
zaterdag 28 november 2020

Taprenovatie met overzetreden

Wij willen graag overzettreden op de trap. Er zit een draai in de trap en willen graag de treden van JeWe beton antraciet. Het gaat om 13 treden.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
vrijdag 20 november 2020

Traprenovatie

Ben net bij 1 van jullie vestigingen geweest voor een trap renovatie. Gaat om een dichte van 13 treden en een open trap van 12 treden. Wat vragen jullie voor het plaatsen van de trappen? Materiaal weet ik wat het gaat kosten. Het gaat om een dichte trap waar 1 bocht inzit en om een open trap waar ook een bocht inzit.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
maandag 16 november 2020

Traprenovatie

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het renoveren van een trap. Het gaat hierbij om een trapopgang van totaal 13 treden met daar in 1 bocht. De bocht bevat 5 treden. Dus 8 rechte treden en 5 treden in een bocht. Eventueel aansluiten van laminaat op de overloop Deze wordt ook nieuw en is ongeveer 5 vierkante meter.


Trappenbouw en traprenovatie Zuidlaren
woensdag 04 november 2020

Traprenovatie

Graag zou ik de mogelijkheden/prijzen willen weten voor de renovatie van 2 dichte trappen met hout.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
zaterdag 31 oktober 2020

Traprenovatie en laminaat leggen

Mevrouw wil een trap met 13 tredes laten revoveren, de vloerbedekking is al verwijderd. Tevens moet er 5 m2 meter laminaat op de overloop gelegd worden. Klant heeft alles voor de renovatie al in huis, de traptredes en de stootborden... verder niks. Voor de plaatsing is dus meer materialen/ lijm nodig. Dus samengevat het laminaat leggen en dan die traprenovatie.


Trappenbouw en traprenovatie Borger
maandag 11 maart 2019

Trapgat met vaste trap zolder laten maken

Ik wil graag een offerte voor het maken van een trap gat (2.30x1.20) mag inclusief plaatsen van open houten trap. De vloer heeft een dikte van 24 cm


Trappenbouw en traprenovatie Oosterwolde
vrijdag 09 november 2018

Traprenovatie

Graag ontvang ik een indicatie voor het renoveren van de traptreden en de stootborden en het plaatsen van een trapleuning. De houten trap heeft 14 treden en 1 draai.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
maandag 21 mei 2018

Traprenovatie in huis aanbrengen

Ik wil mijn trap laten renoveren. Het gaat om traprenovatie voor een rechte trap met 13 treden van Jewé betonage, van Praxis, met stootborden.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
maandag 12 maart 2018

Houten trap plaatsen

Ik wil graag een klassieke vurenhouten, gegrondverfde, open steektrap plaatsen met een hoogte van 260 cm. Een spil boven en onder met horizontale en verticale groef. Balusters met vellingkant en handregel aan 1 zijde, andere kant alleen een handregel (muurzijde). De 1e trede een bloktrede en de rest van de treden bekleed met antislip.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
zondag 31 december 2017

Traprenovatie uitvoeren

Traprenovatie uitvoeren. Het laminaat is aanwezig. Het laminaat moet geplaatst worden. Op de trap liggen nog maantjes, die halen we er zelf af. De trap is geverfd. Materialen zijn aanwezig.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
donderdag 07 december 2017

Trap naar zolder laten plaatsen en trapgat zagen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder plaatsen. Echter zit daar nu een vlizotrap. Er moet dus ook een trapgat gemaakt worden in het beton. Misschien handig om te weten het plafond bestaat uit plafond platen. Tevens moet de electra van de (plafond) verlichting hierdoor omgelegd worden. Ook willen we de trapkist afgetimmerd hebben, en een hekwerk bovenaan het trapgat. Graag ontvangen we offertes inclusief de (te bouwen) trap en de bovengenoemde wensen / werkzaamheden.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
vrijdag 24 november 2017

Vaste trap naar de zolder laten maken

Ik heb in mijn woning een vlizotrap naar de zolder en zou graag een vaste trap laten maken. Omdat er op de overloop niet veel ruimte is, moet die trap misschien in een slaapkamer worden gemaakt. Daarbij moet misschien een wandje worden verplaatst of uitgebroken. Ik wil onze zolder laten afwerken en daar misschien nieuwe dakramen of een dakopbouw/dakkapel laten maken. Alles staat of valt echter met de mogelijkheden voor een vaste trap. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw offerte.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
vrijdag 22 september 2017

Vlizotrap plaatsen

Ik wil graag een vlizotrap geplaatst hebben in een plafond van de opbergzolder. Dat is een houten plafond. De opbergzolder is beloopbaar.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
zaterdag 19 augustus 2017

Vaste trap naar zolder maken

Wij zijn opzoek naar een vaste trap naar zolder. Het zou gaan om een kwartslag trap ook moet hij ingemeten worden. Wij maken nu gebruik van een vlizotrap


Trappenbouw en traprenovatie Norg
donderdag 27 juli 2017

Vaste trap plaatsen

Wij willen onze vlizotrap graag laten verwijderen en een vaste (open) trap laten plaatsen. Het gat in het plafond (hout) moet groter gemaakt worden.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
maandag 15 augustus 2016

Strakke trapbekleding aanbrengen

Graag zou ik mijn trap laten bekleden met een egale hout of pvc bekleding. Het gaat om een dichte trap met 12 treden. De treden, stootborden en zijkanten dienen aangepakt te worden en ik elke trede zou ik graag verlichting willen laten plaatsen. De trap is nu kaal.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
donderdag 11 augustus 2016

Zwevende trap laten plaatsen

Ik wil een zwevende trap van hout. De verdieping is op circa 2.45 meter hoog. Een draait 1 kwart naar rechts. Roestvrij stalen trapleuning.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
zondag 05 juni 2016

Vlizotrap door een vaste zoldertrap vervangen

Wij willen onze vlizotrap laten vervangen door een vaste zoldertrap. Er moet een nieuw trapgat worden gemaakt in de houten zoldervloer. De bestaande vlizotrap moet worden verwijderd en het trapgat moet worden gedicht. We hebben nog geen keuze gemaakt voor een open of een dichte trap. We nodigen bedrijven graag uit om ons te adviseren en de trap in te meten. Wij ontvangen graag een gespecificeerde offerte.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
vrijdag 27 mei 2016

Metalen door houten wenteltrap vervangen

Ik wil graag de smalle, metalen, wenteltrap met scherpe pinten laten vervangen voor een houten wenteltrap. Kunt u mij helpen met advies, de mogelijkheden en het uitvoerende werk?


Trappenbouw en traprenovatie Assen
vrijdag 22 april 2016

Zwevende houten trap plaatsen

Zwevende trap van hout.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
dinsdag 05 april 2016

Trap met laminaat laten renoveren

De trap heeft ongeveer 12 treden met een kwart naar rechts. Graag wil ik deze laten renoveren met hout/hpl/laminaat. Er zit nu helemaal niets op de trap.


Trappenbouw en traprenovatie Assen
maandag 04 april 2016

Houten dichte trap laten plaatsen

Ik wil graag een houten dichte trap naar eerste verdieping. Het gaat om een nieuw te plaatsen trap.


Trappenbouw en traprenovatie Appelscha
dinsdag 16 februari 2016

Trap bekleden met Flexxstairs

Onze dochter is vorig jaar in een nieuwbouwwoning gaan wonen. De trap is daar nog niet afgewerkt, maar staat in de grondverf. Het gaat om een dichte trap met 14 treden. Wij willen haar Flexxstairs trapbekleding cadeau geven. Graag ontvangen wij een prijsopgave van de legkosten. Wij zullen zelf de materialen aanschaffen.


Trappenbouw en traprenovatie Hijken
vrijdag 25 december 2015

Trap plaatsen of renoveren

Op dit moment hebben wij een vlizo trap naar zolder. Graag wil ik deze trap laten vervangen door een vaste trap. De vloer van de zolder is van hout. De afwerking zullen wij zelf uitvoeren.


Trappenbouw en traprenovatie Zuidlaren
dinsdag 01 december 2015

Flexxstairs aanbrengen op de trap

Ik wil graag Flexxstairs aan laten brengen op een nieuwbouwtrap. Wij schaffen de materialen zelf aan.


Trappenbouw en traprenovatie Hijken
dinsdag 02 juni 2015

Laminaat leggen op de trap

Laminaat leggen op een trap met 2x een een kwart slag. Een trap met 23 treden. Het is een dichte trap. Kliklaminaat gebruiken als de overzettreden niet hetzelfde zijn als het laminaat elders in huis.


Trappenbouw en traprenovatie Oosterwolde
zondag 03 mei 2015

Flexxstairs aanbrengen op de trap

Het bekleden van een dichte trap met flexxstairs. 13 treden, 1 draai in de trap.


Trappenbouw en traprenovatie Assen

Timmerwerk in jouw regio

Offertes aanvragen