Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Groningen

Dak - Groningen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Groningen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Adorp, Appingedam, Baflo, Bedum, Bierum, Briltil, Delfzijl, Eelde, Eelderwolde, Garnwerd, Gerkesklooster, Grijpskerk, Grootegast, Harkstede, Hellum, Hoogezand, Kloosterburen, Kommerzijl, Lauwersoog, Lauwerzijl, Leek, Leermens, Loppersum, Lucaswolde, Lutjegast, Meedhuizen, Niekerk Grootegast, Nietap, Nieuw Roden, Nuis, Oldekerk, Oostwold gem. Leek, Overschild, Paterswolde, Peize, Pieterburen, Pieterzijl, Roden, Roderesch, Sauwerd, Siddeburen, Spijk, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Tolbert, Uithuizen, Uithuizermeeden, Wagenborgen, Warffum, Westerbroek, Westernieland, Wetsinge, Winsum, Zandeweer, Zevenhuizen, Zoutkamp, Zuidhorn of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Groningen

Recente aanvragen uit Groningen

zondag 10 januari 2021

Dak isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren, we willen namelijk zonnepanelen plaatsen. Oppervlakte van het dak is niet bekend, we hebben pannen.


Isolatie
dinsdag 05 januari 2021

Een plat dak voorzien van een opbouw

Ik wil een prijsindicatie voor en opbouw op een plat dak van 15 bij 6 meter met 2 dakkapellen aan 1 kant, schuine voorkant 60% en rechte achterkant. Hier zijn bouwtekening voor aanwezig en ook aan de omgevingsvergunning word al gewerkt. Het moet op een vrijstaande woning komen en betreft een toekomstig 2e verdieping.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
dinsdag 29 december 2020

Opbouw op plat dak

We willen graag een opbouw plaatsen op onze woning. We willen graag een slaapkamer, opslag en werkkamer creëren. We denken aan een opbouw van plm. 35 m2 met aan voor en achterzijde ramen, mogelijk 1 dakraam en we willen verkennen of een groen dak mogelijk is. Zitten te denken aan een casco oplevering met een prefab constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen