Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Groningen

Gevel - Groningen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Groningen?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Groningen die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Adorp, Appingedam, Baflo, Bedum, Bierum, Briltil, Delfzijl, Eelde, Eelderwolde, Garnwerd, Gerkesklooster, Grijpskerk, Grootegast, Harkstede, Hellum, Hoogezand, Kloosterburen, Kommerzijl, Lauwersoog, Lauwerzijl, Leek, Leermens, Loppersum, Lucaswolde, Lutjegast, Meedhuizen, Niekerk Grootegast, Nietap, Nieuw Roden, Nuis, Oldekerk, Oostwold gem. Leek, Overschild, Paterswolde, Peize, Pieterburen, Pieterzijl, Roden, Roderesch, Sauwerd, Siddeburen, Spijk, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Tolbert, Uithuizen, Uithuizermeeden, Wagenborgen, Warffum, Westerbroek, Westernieland, Wetsinge, Winsum, Zandeweer, Zevenhuizen, Zoutkamp, Zuidhorn of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Groningen

Recente aanvragen uit Groningen

maandag 29 maart 2021

Kunststof gevelbekleding vervangen voor hout 180m²

Wij hebben een woning gekocht die bekleed is met kunststof (golf)platen. Wij willen die gaan vervangen om de woning een mooier uiterlijk te geven. Onze voorkeur gaat uit naar een thermowood. Het oppervlak is ca. 180²


Gevel- en metselwerk
dinsdag 23 maart 2021

Gevelbekleding 105m2 aluminium

Wij zijn voor een deel van onze bedrijfswoning opzoek naar nieuwe gevelbekleding. Het gaat om ongeveer 105 M2 inclusief nieuwe isolatie. Ik heb interesse in aluminium composiet. De muren zijn al geïsoleerd.


Gevel- en metselwerk
dinsdag 23 maart 2021

Gevelplaten vervangen en isoleren

Aan de buitenzijde van de woning zitten er onder de kozijnen en dakrand gevelplaten. Deze gevelplaten wil ik laten verwijderen, isoleren en met nieuwe hout(look)platen laten bekleden. Het gaat om verschillende stukken met in totaal ongeveer 20-30 m2. Ik stuur graag foto's en bespreek mogelijkheden met de specialist.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen