Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Groningen

Gevel - Groningen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Groningen?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Groningen die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Adorp, Appingedam, Baflo, Bedum, Bierum, Briltil, Delfzijl, Eelde, Eelderwolde, Garnwerd, Gerkesklooster, Grijpskerk, Grootegast, Harkstede, Hellum, Hoogezand, Kloosterburen, Kommerzijl, Lauwersoog, Lauwerzijl, Leek, Leermens, Loppersum, Lucaswolde, Lutjegast, Meedhuizen, Niekerk Grootegast, Nietap, Nieuw Roden, Nuis, Oldekerk, Oostwold gem. Leek, Overschild, Paterswolde, Peize, Pieterburen, Pieterzijl, Roden, Roderesch, Sauwerd, Siddeburen, Spijk, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Tolbert, Uithuizen, Uithuizermeeden, Wagenborgen, Warffum, Westerbroek, Westernieland, Wetsinge, Winsum, Zandeweer, Zevenhuizen, Zoutkamp, Zuidhorn of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Groningen

Recente aanvragen uit Groningen

maandag 21 december 2020

Spuitkurk aanbrengen op gevel

Ik wil graag de gevel laten bekleden met spuitkurk. De gevel is tussen de 100 en 200 m². Wat is de oppervlakte van de te plaatsen spuitkurk? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee


Gevel- en metselwerk
maandag 23 november 2020

Gevel laten bekleden

Ons jaren 60 huis heeft op de voorgevel (volledig op het zuiden) wersaliet en reflecterende folie. Dit is behoorlijk aan weer onderhevig en daarom niet mooi meer. Wij willen graag nieuw materiaal hierop, het liefst ook waar mogelijk dit in nieuwe garagedeuren verwerken, voor een nette uitstraling. Wij willen hier advies over en uitvoering in overleg. Hierbij staat isolerend hoog op ons lijstje. Het gaat om ongeveer 35 m2.


Gevel- en metselwerk
vrijdag 20 november 2020

Gevel isoleren en bekleden

Het gaat om een oude buitenmuur met spouwmuur. Ik durf de spouw niet te vullen/isoleren. Ik wil kijken naar mogelijkheden om van buitenaf te isoleren en daarna te bekleden (hoe kom je uit met de dakgoten ect?). Voorkeur met steenstrips. Het gaat om 80 m2.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen