Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Meppel

Dak - Meppel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Meppel?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Baars, De Wijk, Dwingeloo, Eesveen, Giethoorn, Havelte, Koekange, Nijeveen, Onna, Ruinerwold, Sint Jansklooster, Staphorst, Steenwijk, Tuk, Uffelte, Vledder, Wanneperveen, Wapserveen, Zuidwolde, Zwartsluis of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Meppel

Recente aanvragen uit Meppel

maandag 29 maart 2021

Het schilderen en opknappen van de dakkapel

Mijn huis heeft 2 dakkapellen welke geschilderd moeten worden. Ook slechte houtdelen vernieuwen/vervangen. Dit betreft houten delen.


Behang- en schilderwerk
donderdag 04 maart 2021

Grote verbouwing jaren '20 woning

29 maart krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning, een pand uit 1920 in Steenwijk. Vooral binnen moet er veel verbouwd worden en ik ben op zoek naar een aannemer die me daarin wil helpen. Hieronder een globale lijst van wat er moet gebeuren (woonoppervlak 80m2): - gevelisolatie van binnen uit (geen spouwmuur aanwezig) - dakisolatie en mogelijk geheel nieuw dak (dakpanpanelen met isolatie) - plafond/vloer isolatie - 3 kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen - metselwerk gevel herstellen - houten onderdelen gevel herstellen en schilderen (er is houtrot aanwezig) - badkamer verplaatsen en vervangen - cv ketel verplaatsen en vervangen - wc verplaatsen en vervangen - keuken vervangen - houten muren slopen en verplaatsen, waarbij 1 verwarming verplaatst moet worden - zonnepanelen installeren met accu/batterij Waarschijnlijk komt er nog wel meer bij, aangezien het een omvangrijk project is. Ik ben benieuwd waar ik (grofweg) rekening mee moet houden qua budget en tijd. Helaas kan ik de woning dus nog niet laten zien om een goed beeld te geven van het werk en de staat van de woning. Ik ben me ervan bewust dat het daarom moeilijk is om een inschatting te geven. Ik heb wel de link van Funda om een beeld te geven: https://www.funda.nl/koop/verkocht/steenwijk/huis-41793046-onnastraat-33-35/


Verbouwing
woensdag 24 februari 2021

Hellend dak renoveren

Ik heb nu een vlak dak van ongeveer 85 m2. Met een hellingshoek van ongeveer 20 graden bedekt met pannen. Dit gaat nu lekken en daarom zoek ik een andere oplossing. Het geheel ligt op een schuur. Geen isolatie (niet nodig) en als ondergrond beloopbare platen.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen