Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Meppel

Dak - Meppel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Meppel?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Baars, De Wijk, Dwingeloo, Eesveen, Giethoorn, Havelte, Koekange, Nijeveen, Onna, Ruinerwold, Sint Jansklooster, Staphorst, Steenwijk, Tuk, Uffelte, Vledder, Wanneperveen, Wapserveen, Zuidwolde, Zwartsluis of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Meppel

Recente aanvragen uit Meppel

donderdag 24 december 2020

Erker zijkant woning

We willen bij een net gekochte woning (oplevering 10-06-2020) een erker van 3.5 x 3 m laten plaatsen aan de zijkant. Kunt u een offerte geven voor een volledig geisoleerde erker met plat dak, hardhouten kozijnen, een fundering, een stenen buitenkant en hr++ ramen rondom? Indien u foto van het huis en soortgelijke erker nodig heeft horen we het graag.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
dinsdag 01 december 2020

Dak lekkage nok verhelpen

Lekkage in de nok bij het uiteinde. Pannendak. Nok van de aanbouw en dan op de eerste verdieping dus ongeveer 7 meter vanaf straatniveau. Tussen de nokbalk en de dakplaten komt het water binnen. Het is gaan lekken door de wind met regen die erop stond. Mogelijk met kitwerk te verhelpen. Het schuine dak van de aanbouw heeft zonnepanelen, de bovenste halve meter is vrij toegankelijk. Met een lange ladder kom ik er net bij.


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 18 november 2020

Woning isoleren

Ik wil graag de energierekening naar beneden brengen door mijn woning te isoleren. Ik wil graag weten hoeveel dit gaat kosten. Oppervlakte van de zijkanten is 100 m2, de voor- en achterkant 150 m2 ongeveer. Ik weet nog niet wat de beste manier van isoleren is, laat mij graag adviseren.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen