Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Haren

Dak - Haren

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Haren?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Foxhol, Kolham, Kropswolde, Noordlaren, Scharmer, Winde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Haren

Recente aanvragen uit Haren

vrijdag 09 april 2021

Pannendak vervangen

verwijderen oude dakpannen en onderliggende asbestcementplaten. aanbrengen folie, panlatten en nieuwe dakpannen Wat is de huidige situatie?: bestaand dak met asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties
maandag 25 januari 2021

Plat dak garage vervangen

Mijn losstaaande garage is in 2001 gebouwd en de bitumen bedekking gaat nu lekken. Ik wil dit graag vervangen door EPDM Wat kost dit? Het dak heeft een afmeting van 3.60m breed en 7.50 m lang en is recht toe recht aan. Geen bijzondere dingen


Dakdekken en dakreparaties
donderdag 21 januari 2021

Aanbouw op veengrond

Een aanbouw van 6 meter breed en 3 meter diep op veengrond, heipalen gewenst. een zadeldak die afloopt vanaf de woning op 3 meter hoog tot zo'n 2.40 voorkant. Dak voorzien van dakpannen overeenkomstig woning. Ramen voor en zijkanten en openslaande tuindeuren conform schets. muren opgebouwd met bakstenen conform woning. Ik voeg een schets toe inclusief foto's van de huidige situatie. De serre op de foto wordt gesloopt i.v.m. verzakking etc. Ik hoop dat u hier iets mee kunt. Vergunning is niet zeker, ga ik naar kijken. De constructie zelf nog even in overleg met de vakman. Kozijnen ook even in overleg (kunststof). Graag een casco oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen