Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Leeuwarden

Dak - Leeuwarden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Leeuwarden?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Baard, Berlikum, Birdaard, Buitenpost, Burgum, Damwoude, Deinum, Dokkum, Driesum, Engelum, Engwierum, Ferwerd, Finkum, Foudgum, Goutum, Grou, Hallum, Hardegarijp, Hijum, Hogebeintum, Kollum, Kollumerzwaag, Lioessens, Mantgum, Marssum, Menaldum, Morra, Nes gem. Dongeradeel, Noordbergum, Oenkerk, Oldehove, Oosterend gem. Littenser, Oosterlittens, Oudwoude, Roodkerk, Roordahuizum, Schingen, Sint Annaparochie, Sint Jacobiparochie, Stiens, Suawoude, Tietjerk, Veenwouden, Welsrijp, Wergea, Wierum, Winsum, Wouterswoude, Zwaagwesteinde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Leeuwarden

Recente aanvragen uit Leeuwarden

donderdag 01 oktober 2020

Verbouwen of nieuwbouw

Ik heb belangstelling voor de bungalow (op funda te bezichtigen) Dit is in een deplorabele staat van onderhoud (dak, ramen/kozijnen) ongelijkvloerse delen van het huis door aanbouwactiviteiten, te laag plafond in de hal asbest in de garage onbekende staat van fundamenten etc etc) Eventueel energieneutraal maken. Hoogteverschillen in huis aanpakken. Nieuw dak. In de hal hangt een bedompte lucht. Onduidelijk wat voor fundering het heeft. Kortom òf verbouw tot een staat die aan de eisen van deze tijd voldoet òf nieuwbouw. Jaren 50 woning (1957). Mijn budget is 2 ton.


Verbouwing
dinsdag 29 september 2020

Een twee-onder-een-kap-woning uitbouwen aan de achterzijde

Ik ben op zoek naar een specialist voor het uitbouwen van mijn twee-onder-een-kap-woning. Wij willen een aanbouw achterzijde woning over de gehele breedte van 9 bij 5m. Graag de zijkanten gemetseld en kunststof kozijnen aan de voorzijde. Daarnaast een dicht dak met solar-tubes. Ook een radiator in de uitbouw. Verder woon-klaar opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
dinsdag 29 september 2020

Het renoveren van een 61 m² dak

Wij hebben een 24 jaar oud dak van bitumen. Wij willen graag een groendak plaatsen. Wij willen advies krijgen over de mogelijkheden; is het nodig om het oude dak te verwijderen of kan er een groendak op ons huidige dak worden gelegd? De oppervlakte van ons dak is 61m².


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen