Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Leeuwarden

Dak - Leeuwarden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Leeuwarden?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Baard, Berlikum, Birdaard, Buitenpost, Burgum, Damwoude, Deinum, Dokkum, Driesum, Engelum, Engwierum, Ferwerd, Finkum, Foudgum, Goutum, Grou, Hallum, Hardegarijp, Hijum, Hogebeintum, Kollum, Kollumerzwaag, Lioessens, Mantgum, Marssum, Menaldum, Morra, Nes gem. Dongeradeel, Noordbergum, Oenkerk, Oldehove, Oosterend gem. Littenser, Oosterlittens, Oudwoude, Roodkerk, Roordahuizum, Schingen, Sint Annaparochie, Sint Jacobiparochie, Stiens, Suawoude, Tietjerk, Veenwouden, Welsrijp, Wergea, Wierum, Winsum, Wouterswoude, Zwaagwesteinde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Leeuwarden

Recente aanvragen uit Leeuwarden

dinsdag 29 december 2020

Nieuwe dakdekking garage en isolatie

Wij willen het dak van de garage van buitenaf laten isoleren en er daarna nieuwe dakdekking overheen laten leggen met hergebruik bestaande kraal trimranden. Het dak is minder dan 32 m2 op circa 260 boven maaiveld. Kunnen we een offerte ontvangen voor dubbellaags bitumenen en voor epdm (dikkere variant)?


Dakdekken en dakreparaties
maandag 28 december 2020

EPDM vervangen na stormschade

Ik wil de dakbedekking (EPDM) laten vervangen ivm stormschade. Het gaat om het platte dak van een tuinhuisje van 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 28 december 2020

Dakraam vervangen ivm lekkage

Rondom een dakraampje hebben we een lekkage. Vooral bij harde regen drupt het redelijk door. Graag laten we het dakraam vervangen. Ik heb enkele foto's gemaakt waarin de schade aan de binnenkant van de bijkeuken te zien is. Deze zijn eventueel toe te sturen. Het gaat om een klein raampje, afmetingen ongeveer 4 dakpannen.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen