Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Veendam

Dak - Veendam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Veendam?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Annerveensche Kanaal, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Borgercompagnie, De Groeve, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Kiel Windeweer, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuw Beerta, Nieuwe Pekela, Nieuweschans, Nieuwolda, Noordbroek, Oostwold Scheemda, Oud Annerveen, Oude Pekela, Oudezijl, Sappemeer, Scheemda, Slochteren, Tripscompagnie, Westerlee, Wildervank, Winschoten, Woldendorp, Zuidbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Veendam

Recente aanvragen uit Veendam

donderdag 07 januari 2021

Rieten dak vernieuwen

Bestaande rieten dak vernieuwen Incl brandwerende onderlaag 110 m2 totaal.


Dakdekken en dakreparaties
zondag 03 januari 2021

Sedum dak aanleggen

Bedekken van aanbouw en garage (ca 55m²) en in en later stadium een carport cassettes vrijstaande woning gebouwd in 2004 wat is het gewicht van een volgroeid en nat sedumdak offerte graag zodanig dat het voor mij mogelijk is eventueel geheel of gedeeltelijk in eigen beheer uit te voeren. Welk type groendak moet geplaatst worden? Plat groendak Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig


Dakdekken en dakreparaties
maandag 28 december 2020

Dak isoleren en pannen vernieuwen

Het gaat om een hellend dak van 12 x 8 meter. Ik wil de dakpannen laten verwijderen, het dak van buitenaf isoleren en er daarna nieuwe dakpannen op laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen