Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Veendam

Dak - Veendam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Veendam?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Annerveensche Kanaal, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Borgercompagnie, De Groeve, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Kiel Windeweer, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuw Beerta, Nieuwe Pekela, Nieuweschans, Nieuwolda, Noordbroek, Oostwold Scheemda, Oud Annerveen, Oude Pekela, Oudezijl, Sappemeer, Scheemda, Slochteren, Tripscompagnie, Westerlee, Wildervank, Winschoten, Woldendorp, Zuidbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Veendam

Recente aanvragen uit Veendam

dinsdag 30 maart 2021

Hellend dak op boerderij vervangen

Het betreft een boerderij met een dakoppervlakte van ongeveer 1600m2 er dient een volledig nieuw dak op te komen. Een aantal gordingen zijn verrot en er zitten kuilen in het dak


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 24 maart 2021

Hellend dak van buitenaf isoleren

Wij willen graag ons dak laten isoleren vanaf de buitenkant, dit ivm dat het de dakspanten bestaan uit juffertjes (boomstammetjes). Op de juffertjes zit nu een soort persplaat van 2 mm met kippengaas en daarop de panlatten met dakpannen. Het dak is 90 m2.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 23 maart 2021

Een rieten dak renoveren

We zoeken een rietdekker voor het renoveren van het dak van een vrijstaande woning. Hier en daar is het ijzerdraad zichtbaar op het dak. De kap ziet er aan de uiteinden echter nog vrij dik uit. Wat zijn de kosten van renovatie en hoe lang zouden we het vervangen van het dak kunnen 'rekken'?. Het is ongeveer 150 m2. De status van de dakconstructie is niet bekend.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen