Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Den Helder

Dak - Den Helder

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Den Helder?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Anna Paulowna, Breezand, Callantsoog, Den Burg, Den Oever, Hippolytushoef, Huisduinen, Oosterend, Oudesluis, Schagerbrug, Slootdorp, t Zand, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Den Helder

Recente aanvragen uit Den Helder

woensdag 14 april 2021

Opbouw op plat dak plaatsen

Wij willen graag een opbouw van 4,5 x 6,5 meter op een plat dak laten plaatsen. Graag prefab en inclusief kunststof kozijnen. Of het compleet opgeleverd moet worden of casco is nog in overleg. We hebben nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
woensdag 14 april 2021

Hellend dak renoveren

Het gaat om het vervangen van het dakbeschot waar nodig met hergebruik van de huidige dakpannen, het plaatsen van ca. 10 m. combivoet, en het opnieuw aanbrengen van panlatten/dampfolie/dakpannen, en aanvullende loodwerkzaamheden. Het dak is 190 m2.


Dakdekken en dakreparaties
zaterdag 10 april 2021

Plat dak isoleren en vervangen 30m²

Wij hebben een oud dak, deze moet geïsoleerd worden. Het midden dak is plat en zijkanten schuin met dak pannen. Het platte deel is van dakleer met grind, deze is aan vervanging + isolatie toe. Oppervlak is ca30m². Belangrijk is dat het aan de buitenkant geïsoleerd wordt omdat het dak aan de binnenkant erg laag is.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen