Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Den Helder

Dak - Den Helder

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Den Helder?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Anna Paulowna, Breezand, Callantsoog, Den Burg, Den Oever, Hippolytushoef, Huisduinen, Oosterend, Oudesluis, Schagerbrug, Slootdorp, t Zand, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Den Helder

Recente aanvragen uit Den Helder

zaterdag 16 januari 2021

2 onder 1 kap bouwen

Op een kavel van 500 m2 wil ik samen met een vriend, een 2 onder 1 kap woning laten bouwen. De woning moet casco opgeleverd worden en moet uit celbeton gaan bestaan met metselwerk aan de buitenkant. Ook moet er een fundering in, hardhouten kozijnen en moet de woning een hellend dak hebben. De oppervlakte van de woning word 100 m2 per woning. Aan de binnenkant wil ik 2 verdiepingen en een zolder, 4 slaapkamers, 1 badkamer, 1 toilet, 1 keuken, 1 woonkamer en als het kan een garage. De vergunning is al aangevraagd, en de bouwtekeningen worden nog geregeld.


Bouw en nieuwbouw
dinsdag 22 december 2020

Dak isoleren

We overwegen het dak van buiten te laten isoleren in verband met kou en vocht op zolder. We zijn heel benieuwd naar de kosten. Gaat ongeveer om 60 m2. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest


Isolatie
dinsdag 22 december 2020

Een serre bouwen tegen de woning aan

Ik wil via deze weg in contact komen met een aannemer voor het bouwen van een tuinkamer/serre tegen de achterzijde van onze woning. Deze serre/kamer dient 450 bij 300 cm groot te zijn. Graag beide zijkanten dicht en met een polycarbonaat dak. De vorkant mag van glas met aluminium of houten kozijnen.


Verbouwing
Offertes aanvragen