Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Drachten

Dak - Drachten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Drachten?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Augustinusga, Bakkeveen, Boelenslaan, Burum, De Wilp, Drachtstercompagnie, Drogeham, Een West, Eernewoude, Harkema, Haulerwijk, Hemrik, Kootstertille, Kornhorn, Kortehemmen, Lippenhuizen, Marum, Noordwijk, Oostermeer, Opeinde, Opende, Siegerswoude, Suameer, Surhuisterveen, Surhuizum, Ureterp, Wijnjewoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Drachten

Recente aanvragen uit Drachten

maandag 01 maart 2021

Lichtkoepel vervangen

Bovenop ons trappenhuis is een lichtkoepel geplaatst die dus eveneens de vorm van een halve cirkel heeft. Diameter 2,80m ongeveer. Deze lichtkoepel willen we graag vernieuwen.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 23 februari 2021

140m² pannendak isoleren en pannen vervangen + dakraam vervangen

Ons dak van een vrijstaande woning zit er al bijna 46 jaar op en is niet geïsoleerd. We willen graag een offerte voor het isoleren vanaf de buitenzijde met vervanging van de dakpannen. De oppervlakte van het totale dak is volgens onze schatting zon 140 a 150 m2. Er zit in totaal één dakraam in het raam. Deze is ook aan vervanging toe (afmeting ca. 110x70 cm). Er zijn subsidieregelingen beschikbaar waar wij gebruik van willen maken. Graag komen wij in contact met een erkende specialist die aan deze criteria kan voldoen.


Dakdekken en dakreparaties
donderdag 11 februari 2021

Dakramen plaatsen op zolder

Ik wil 2 of 3 afgetimmerde tuimelvensters op zolder. Afmeting venster circa 114 of 134 X 160. Het dak is helemaal dicht dus er moeten openingen gemaakt worden voor deze dakramen. Als het kan van kunststof.


Verbouwing
Offertes aanvragen