Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Drachten

Dak - Drachten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Drachten?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Augustinusga, Bakkeveen, Boelenslaan, Burum, De Wilp, Drachtstercompagnie, Drogeham, Een West, Eernewoude, Harkema, Haulerwijk, Hemrik, Kootstertille, Kornhorn, Kortehemmen, Lippenhuizen, Marum, Noordwijk, Oostermeer, Opeinde, Opende, Siegerswoude, Suameer, Surhuisterveen, Surhuizum, Ureterp, Wijnjewoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Drachten

Recente aanvragen uit Drachten

woensdag 09 juni 2021

Hellend dak isoleren en vervangen

hellenddak vanaf de buitenzijde opnieuw laten isoleren, en daarbij willen we graag nieuwe dakpannen, Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Met welk materiaal wil je het dak toeleggen?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Augustinusga
maandag 31 mei 2021

Schuurdak renoveren en vervangen met groendak 11m2

Het renovatie van de oude dakbedekking welke 30 jaar oud is door nieuwe met groen en de weinig onderhoud variant. Betreft 11m2


Dakdekken en dakreparaties Noordwijk
zaterdag 22 mei 2021

Pergola ombouwen naar overkapping

Ik heb nu een soort pergola buiten. Aan alle kanten is 't open en 't dakje bestaat uit een schuifbaar doek. Graag wil ik er een overkapping van laten maken dmv aftimmeren met hout. Dakje dicht en 2 wanden dicht zodat het een leuke zitplek wordt ook met minder goed weer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordwijk
zondag 21 maart 2021

Een groendak aanleggen op een nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouwwoning met een schuin dak van 130M2. We willen graag een extensief groendak. De helling is 40 graden aan beide kanten. Het betreft een houten dak. Bespreek graag de mogelijkheden en adviezen van de vakman.


Dakdekken en dakreparaties Opeinde
zaterdag 13 maart 2021

Nieuwe goten en betimmering (2 huizen)

Nieuwe goten en betimmering. Ongeveer 20 meter dakgoot voor beide woningen. Het is een woning uit 1938 en we willen het graag samen met de buren doen. Graag de nieuwe dakgoten ook van sink.


Dakdekken en dakreparaties Surhuisterveen
dinsdag 09 maart 2021

Hellend dak isoleren en renoveren (buitenzijde)

De buitenkant van het dak moet geïsoleerd worden en er moeten nieuwe dakpannen op komen. Het dak heeft ongeveer een oppervlakte van 100m², maar ik weet dit niet zeker. Er zit ook een dakkapel op. Er moeten volledig nieuwe dakpannen op komen, deze zoek ik zelf uit. Er is genoeg ruimte om steigers te plaatsen aan één kant, aan de andere kant is een steegje van 1meter breed.


Dakdekken en dakreparaties Drachten
zaterdag 06 maart 2021

Hellend dak renoveren en isoleren

Het gaat om een hellend dak van een jaren 30 woning. We hebben af en toe lekkage en we willen er daarom nieuwe dakpannen op en het laten isoleren. Het gaat om 140 m2.


Dakdekken en dakreparaties Marum
vrijdag 05 maart 2021

Uitbouw serre laten plaatsen

Wij willen een uitbouw serre realiseren aan het verlengde van de woonkamer en keuken. In totaal zo’n 10m2 extra (3.90 bij 2.80m). Het dak zal glas zijn en de pui een glazen pui maar de zijkanten geen glas ivm schutting buren en de muur van ons eigen huis. Er zal waarschijnlijk wel een stukje draagmuur moeten worden uitgebroken en dan is er wel stalen constructie nodig. Ook zal een fundering nodig zijn bij kijken maar hier vraag ik graag advies voor. De woning staat op zandgrond en aan een zijde zijn al palen.


Veranda- en serrebouw Noordwijk
maandag 01 maart 2021

Lichtkoepel vervangen

Bovenop ons trappenhuis is een lichtkoepel geplaatst die dus eveneens de vorm van een halve cirkel heeft. Diameter 2,80m ongeveer. Deze lichtkoepel willen we graag vernieuwen.


Dakdekken en dakreparaties Drachten
dinsdag 23 februari 2021

140m² pannendak isoleren en pannen vervangen + dakraam vervangen

Ons dak van een vrijstaande woning zit er al bijna 46 jaar op en is niet geïsoleerd. We willen graag een offerte voor het isoleren vanaf de buitenzijde met vervanging van de dakpannen. De oppervlakte van het totale dak is volgens onze schatting zon 140 a 150 m2. Er zit in totaal één dakraam in het raam. Deze is ook aan vervanging toe (afmeting ca. 110x70 cm). Er zijn subsidieregelingen beschikbaar waar wij gebruik van willen maken. Graag komen wij in contact met een erkende specialist die aan deze criteria kan voldoen.


Dakdekken en dakreparaties Drachten
donderdag 11 februari 2021

Dakramen plaatsen op zolder

Ik wil 2 of 3 afgetimmerde tuimelvensters op zolder. Afmeting venster circa 114 of 134 X 160. Het dak is helemaal dicht dus er moeten openingen gemaakt worden voor deze dakramen. Als het kan van kunststof.


Verbouwing Drachten
dinsdag 02 februari 2021

Zonnepanelen realiseren en stoppenkast vervangen

Ik wil via dit platform in contact komen met een specialist voor een zonnepanelen installatie en een complete groepenkast vervangen. Het betreft een plat dak met genoeg ruimte. Het dak kan als het goed is zonnepanelen aan.


Elektra en groepenkast Harkema
dinsdag 02 februari 2021

Asbestdak verwijderen en vervangen en dak isoleren

Ik wil graag asbest leien vervangen van de achterkant van hellend dak op een veenhuis, ongeveer 50 m². Daarnaast wil ik isolatie aanbrengen en de dakpannen vervangen.


Dakdekken en dakreparaties Bakkeveen
maandag 11 januari 2021

Hellend dak ontmossen en impregneren

Ik wil een hellend dak laten ontmossen en impregneren. Het betreft een vakantiewoning met een laag schuindak van plm 50 m² met beton pannen.


Dakdekken en dakreparaties Noordwijk
vrijdag 20 november 2020

Een houtskelet uitbouw maken naast een woning

Wij zoeken een specialist die onze woning kan uitbouwen aan de zijkant van onze woning. Deze uitbouw dient 400 bij 600 cm groot te zijn. Dit graag voorzien van houten kozijnen en een dicht dak. De bouw moet een houtskelet hebben en graag voorzien van een dragende fundering. De uitbouw mag casco worden opgeleverd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Marum
dinsdag 10 november 2020

Groen dak laten leggen

Wij willen graag een offerte voor een groen dak op onze schuur. De schuur heeft een plat dak voorzien van dakleer. Oppervlakte dak is ongeveer 16 m2.


Dakdekken en dakreparaties Drachten
vrijdag 06 november 2020

Installatie concentrische rookgasafvoer CV Ketel

Het oude rookgasafvoerkanaal wat nu 17 jaar oud is, moet vervangen worden door een concentrische rookgasafvoer. De CV ketel hangt in een wasmachinehok op de 1e etage van een eensgezinswoning. De pijp loopt circa 3 meter recht omhoog naar het platte dak. Het platte dak is toegankelijk met behulp van een ladder vanaf de 1e verdieping. De buis zit op zolder weggewerkt in een houten koof. Deze moet intact blijven dan wel weer in de originele staat teruggebracht worden. De CV ketel is twee jaar geleden vervangen. Nu is de rookgasafvoer aan de beurt.


Installatie- en leidingwerk Noordwijk
zondag 01 november 2020

Bollenschuur stijl prefap bouwen

Kavel met huisje en schuur van bijna 100 jaar oud. Plat gooien en dan willen we nieuw bouwen, casco. Bij voorkeur casco. Het moet snel wind- en waterdicht zijn. Afmeting 120 m2 begane grond 120 m2 verdieping. Met plat dak. Woning krijgt uitstraling van een bollenschuur. Afbouw kan ik zelf doen. Een indicatie is voor nu prima. De andere optie is de huidige schuur met woning eraan vast, geheel vernieuwen. Het is van 1924 met houten verdiepingsvloer en dergelijke dus we verwachten dat dat meer kost dan nieuw neerzetten.


Bouw en nieuwbouw Noordwijk
dinsdag 27 oktober 2020

Leien dak repareren

Door verschillende stormen zijn veel leien losgekomen en gebroken en in de nok gaan dansen. De nokhoogte is tussen de 10 en 12 meter. Het huis is rondom goed bereikbaar voor een hoogwerker. Er moeten nieuwe leien voor worden besteld. De huidige leien komen uit een oude leihoeve dus deze zullen niet 1 op 1 hetzelfde kunnen zijn, maar dit is geen probleem. Graag willen wij dit gemaakt hebben. Is het mogelijk dat u komt kijken in Noordwijk?


Dakdekken en dakreparaties Noordwijk
vrijdag 23 oktober 2020

Een tussenwoning uitbouwen de achtertuin in

Ik ben op zoek naar een specialist voor bouwen van een uitbouw mijn achtertuin in. Dit mag 250 of 350 cm diep worden (in verband met de uitbouw van de buren) en 525 cm breed. Graag voorzien van houten of aluminium kozijnen en woon-klaar opleveren. De woning is bereikbaar per achterom. Het dak moet geschikt zijn voor zonnepanelen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Noordwijk
woensdag 14 oktober 2020

Trapleuning monteren en dakgoot schilderen

Ik wil een nieuwe trapleuning van 4 meter laten plaatsen Het is een trap met 12 treden. Daarnaast wil ik de onderkant van de dakgoot opnieuw betimmeren en schilderen. Graag ontvang ik een offerte.


Renovatie Noordwijk
woensdag 07 oktober 2020

Vervangen dakbedekking plat dak

Bestaande bitumen dakbedekking vervangen voor EPDM dakbedekking op uitbouw. Het gaat om 12,5 m2.


Dakdekken en dakreparaties Noordwijk
Offertes aanvragen