Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Drachten

Dak - Drachten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Drachten?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Augustinusga, Bakkeveen, Boelenslaan, Burum, De Wilp, Drachtstercompagnie, Drogeham, Een West, Eernewoude, Harkema, Haulerwijk, Hemrik, Kootstertille, Kornhorn, Kortehemmen, Lippenhuizen, Marum, Noordwijk, Oostermeer, Opeinde, Opende, Siegerswoude, Suameer, Surhuisterveen, Surhuizum, Ureterp, Wijnjewoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Drachten

Recente aanvragen uit Drachten

vrijdag 20 november 2020

Een houtskelet uitbouw maken naast een woning

Wij zoeken een specialist die onze woning kan uitbouwen aan de zijkant van onze woning. Deze uitbouw dient 400 bij 600 cm groot te zijn. Dit graag voorzien van houten kozijnen en een dicht dak. De bouw moet een houtskelet hebben en graag voorzien van een dragende fundering. De uitbouw mag casco worden opgeleverd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
dinsdag 10 november 2020

Groen dak laten leggen

Wij willen graag een offerte voor een groen dak op onze schuur. De schuur heeft een plat dak voorzien van dakleer. Oppervlakte dak is ongeveer 16 m2.


Dakdekken en dakreparaties
vrijdag 06 november 2020

Installatie concentrische rookgasafvoer CV Ketel

Het oude rookgasafvoerkanaal wat nu 17 jaar oud is, moet vervangen worden door een concentrische rookgasafvoer. De CV ketel hangt in een wasmachinehok op de 1e etage van een eensgezinswoning. De pijp loopt circa 3 meter recht omhoog naar het platte dak. Het platte dak is toegankelijk met behulp van een ladder vanaf de 1e verdieping. De buis zit op zolder weggewerkt in een houten koof. Deze moet intact blijven dan wel weer in de originele staat teruggebracht worden. De CV ketel is twee jaar geleden vervangen. Nu is de rookgasafvoer aan de beurt.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen