Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Dronten

Dak - Dronten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Dronten?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Biddinghuizen, Swifterbant of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Dronten

Recente aanvragen uit Dronten

vrijdag 19 maart 2021

Verbreden dakkapel, plaatsen schuifpui + dubbele nokverhoging of 2 extra dakkapellen plaatsen

We willen de dakkapel aan de voorzijde verbreden, dit is nu zo'n 3 meter. We kijken graag hoe breed mogelijk is. Een andere woning in de wijk heeft dit al laten doen. Het is een dakkapel met een schuin oplopend pannendak (dus geen plat dak). Op de zolder willen wij ook dakkapellen maar Dan twijfelen wij nog op de over de volgende verbouwing: - Of we willen dakkapellen op zolder en deze gelijk maken met de nok, zodat dit een plat dak vormt (kunnen we zonnepanelen plaatsen). De huidige dakkapellen lopen schuin naar boven, dus we laten graag kijken wat hierin mogelijk is. - Of we willen een dubbele nokverhoging zonder de dakkapellen. Dit is afhankelijk van prijs, mogelijkheden en de gemeente. De nokverhoging wordt dan zo'n 6 meter aan de voorzijde. Aan de achterzijde mag de verlenging een stukje smaller worden (circa 3 meter). We willen een kunststof buitenafwerking voor alle verbouwingen. Ook willen wij een schuifpui laten plaatsen aan de voorzijde van de woning. Dit mag een kunststof kozijn worden.


Verbouwing
maandag 15 maart 2021

Serre met schuifpui vervangen

De fundering + staande muren zijn al aanwezig. Alleen is de muur aflopend. We willen een nieuwe schuifpui en een nieuw dak met lichtstraat. Dus alleen nieuwe schuifpui moet er geplaatst worden en dak. ( onze serre heeft nu een dak van glas). Muren moet iets rechter worden gemaakt, dak en schuifpui kunnen worden vervangen.


Verbouwing
donderdag 25 februari 2021

Serre vervangen/aanpassen

We zouden graag onze serre deels willen vervangen. We hebben nu een volledig glazen dak en willen graag een recht dak met lichtstraat, dus minder glas dan nu. Daarnaast is de achterzijde nu volledig glas met openslaande deuren en willen hier graag een schuifpui in hebben, achterkant dus geheel glas blijven. De afmeting is 4.90x2.60. Het hoogste punt is nu 2.45 en laagste 2.20 en willen dus de 2.45 volledig. De serre zit nu tussen de schuur en onze aanbouw in. Er zit een houten Azobe balk over de gehele breedte in waar de serre nu aan bevestigd zit. Fundering is beton met 4 geboorde betonpalen(zandlaag), deze is verder in orde. Is dit mogelijk en zou je een offerte kunnen geven voor houten serre en in aluminium.


Veranda- en serrebouw
Offertes aanvragen