Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Sneek

Dak - Sneek

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Sneek?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bakhuizen, Balk, Bolsward, Elahuizen, Harich, IJlst, Koudum, Makkum, Molkwerum, Offingawier, Oosthem, Oppenhuizen, Oudega gem. Wymbritserad, Rijs, Scharnegoutum, Stavoren, Terhorne, Warns, Wieuwerd, Wommels, Workum, Ysbrechtum of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Sneek

Recente aanvragen uit Sneek

woensdag 10 februari 2021

Lekkend stalen dak met damwandprofiel repareren of vervangen (1600m²)

Betreft het stalen dak van een tennishal, bestaat nu uit damwandprofiel (met rondingen naar beneden toe) en lekt op verschillende plaatsen en moeilijk te vinden (opwaaiend water). Opp. Dak 1600m2, helling 15 graden. Het dak is 25 jaar oud. We weten niet of een reparatie voldoende zal zijn of dat het dak vervangen dient te worden. We zouden graag advies ontvangen van een specialist.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 09 februari 2021

Garage bouwen 5,70x7m

Wij willen een losstaande garage realiseren op ons erf. Deze komt aan de achterkant van het huis. Ik heb hier geen vergunning voor nodig. De afmetingen zijn 5,70 bij 7. Ik weet nog niet hoe ik de afwerking aan de buitenzijde wil. Oplevering wil ik sausklaar. De garage mag eventueel verwarmd worden, maar dit hangt af van de kosten. Er moet een schuin dakje in, een garagedeur (2,40 hoog) en eventueel wat ramen. Ik weet het materiaal van de kozijnen nog niet.


Verbouwing
Offertes aanvragen