Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter buizen

Loodgieter - Groningen

Loodgieter - Groningen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Loodgieterklus laten uitvoeren in Groningen?

Zoek je een professionele loodgieter voor om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste loodgieters uit de buurt.

Ook wie in Adorp, Appingedam, Baflo, Bedum, Bierum, Briltil, Delfzijl, Eelde, Eelderwolde, Garnwerd, Gerkesklooster, Grijpskerk, Grootegast, Harkstede, Hellum, Hoogezand, Kloosterburen, Kommerzijl, Lauwersoog, Lauwerzijl, Leek, Leermens, Loppersum, Lucaswolde, Lutjegast, Meedhuizen, Niekerk Grootegast, Nietap, Nieuw Roden, Nuis, Oldekerk, Oostwold gem. Leek, Overschild, Paterswolde, Peize, Pieterburen, Pieterzijl, Roden, Roderesch, Sauwerd, Siddeburen, Spijk, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Tolbert, Uithuizen, Uithuizermeeden, Wagenborgen, Warffum, Westerbroek, Westernieland, Wetsinge, Winsum, Zandeweer, Zevenhuizen, Zoutkamp, Zuidhorn of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste loodgieters in Groningen

Recente aanvragen uit Groningen

maandag 11 januari 2021

Complete CV installatie aanleggen

Op dit moment heeft het huis nog gasverwarming, maar is wel goed geïsoleerd. Graag niet bellen, alleen mailen.


Installatie- en leidingwerk
donderdag 07 januari 2021

Onderhoud aan luchtverwarmer en geiser

Ik wil graag een onderhoudsbeurt van onze luchtverwarmer ( Brink type B-16HR, bouwjaar 22-10-2015) en geiser (Vaillant, type: Mag 11-0/0 XZ L, bouwjaar: 01-01-2004). Kunt u mij vertellen wat de mogelijkheden zijn?


Installatie- en leidingwerk
woensdag 14 oktober 2020

Aanleggen buitenkraan

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het monteren van een buitenkraan op 60 mm boven peil aan de achtergevel incl. een stopkraan in de meterkast. De buitenkraan moet de mogelijkheid hebben om direct een tuinslang erop aan te sluiten / klikken. Als bijlage heb ik een plattegrond meegestuurd van de begane grond waarop de meterkast, kruipruimte en de locatie van de buitenkraan zijn aangegeven. Tevens heb ik foto's toegevoegd van de meterkast en de achtergevel. Mocht er nog meer informatie benodigd zijn, dan hoor ik het graag.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen