Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Stadskanaal

Dak - Stadskanaal

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Stadskanaal?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Alteveer, Bronnegerveen, Drouwen, Drouwenermond, Eerste Exloermond, Musselkanaal, Nieuw Buinen, Onstwedde, Sellingen, Tweede Exloermond, Veelerveen, Vlagtwedde, Vriescheloo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Stadskanaal

Recente aanvragen uit Stadskanaal

dinsdag 24 november 2020

Aanbouw realiseren

Ik wil een houten aanbouw van 70 m2 laten plaatsen. Hier wou ik links en rechts 2 kamers van 3 x 3 in en en een van 4 x 3 en in overig gedeelte een deur voor binnenkoms. Ik weet nog niet zeker of het compleet opgeleverd moet worden of casco, dat wil ik nog even overleggen. Verder moet het een plat dak hebben, een betonnen fundering, en houten kozijnen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 12 november 2020

Sporendak van een woonboerderij isoleren

Ik wil een sporendak van een woonboerderij vanaf de buitenkant laten isoleren. Het gaat om ongeveer 15 x 11 meter. Graag ontvang ik een offerte.


Dakdekken en dakreparaties
zondag 01 november 2020

Divers aftimmerwerk voor een week

Ik zoek een timmerman die graag een week bij ons komt klussen. Het betreft algemeen af timmerwerk aan dakramen plaatsen van binnen deuren En plinten. Werkzaamheden kunnen op basis van uurtarief uitgevoerd worden. Ik hoor graag van je.


Timmerwerk
Offertes aanvragen