Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Stadskanaal

Dak - Stadskanaal

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Stadskanaal?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Alteveer, Bronnegerveen, Drouwen, Drouwenermond, Eerste Exloermond, Musselkanaal, Nieuw Buinen, Onstwedde, Sellingen, Tweede Exloermond, Veelerveen, Vlagtwedde, Vriescheloo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Stadskanaal

Recente aanvragen uit Stadskanaal

zaterdag 13 maart 2021

180m2 bitumen dak isoleren (buitenaf)

Mogelijkheden dakisolatie van buitenaf voor 2 hellende daken met bitumen dakbekleding en een stukje plat dak met bitumen. Het gaat om een bestaand dak zonder asbest. Het gaat om ongeveer 180m2. Ik ben de eigenaar


Dakdekken en dakreparaties
zondag 28 februari 2021

Dakpanplaten leggen en dakpannen verwijderen 600m²

Betreft boerderij dakoppervlak nog 600m2. Hier moeten nieuwe dakpanplaten geplaatst worden. Er liggen nu dakpannen en dit moet ook door de vakman verwijderd worden. Het kan wel op de locatie aanwezig blijven dus het hoeft niet afgevoerd te worden.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 24 november 2020

Aanbouw realiseren

Ik wil een houten aanbouw van 70 m2 laten plaatsen. Hier wou ik links en rechts 2 kamers van 3 x 3 in en en een van 4 x 3 en in overig gedeelte een deur voor binnenkoms. Ik weet nog niet zeker of het compleet opgeleverd moet worden of casco, dat wil ik nog even overleggen. Verder moet het een plat dak hebben, een betonnen fundering, en houten kozijnen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen