Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Kampen

Dak - Kampen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Kampen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Grafhorst, IJsselmuiden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Kampen

Recente aanvragen uit Kampen

maandag 22 februari 2021

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Uitbouw over de breedte van het huis (6 m.) en 4 meter diep de tuin incl. nieuwe cv wandradiator en met lichtstraat in dak. Voordat er een gespecificeerde offerte wordt opgesteld zijn wij erg benieuwd naar een richtprijs. Buitenzijde willen wij graag aan de zijkanten traditioneel gemetseld en aan de achterzijde een kunststof kozijn. Binnenzijde willen wij graag sausklaar opgeleverd hebben. Ik laat me graag adviseren over de te gebruiken, wij neigen naar radiatoren. Wij zouden de uitvoer van de aanbouw graag eind augustus/september laten gebeuren indien dit mogelijk is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
woensdag 03 februari 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel van 4 meter breed laten plaatsen. Ik weet nog niet of het wel of niet afgewerkt moet worden aan de binnenkant. Dat wil ik nog even met u overleggen. De buitenkant moet van kunststof zijn. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Dakkapelbouw
zondag 24 januari 2021

Uitbouw achterzijde laten plaatsen

Wij zouden een uitbouw van hout met een plat dak willen realiseren van 5,50 x 3 m. Er zal een deel draagmuur verwijderd moeten worden. Het bestaande kozijn kan gebruikt worden maar moet wel verplaatst worden. Graag casco opleveren, maar eventueel de mogelijkheid voor elektra toe te voegen (kan ik eventueel zelf tussendoor doen).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen