Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dak reinigen Groningen

Dakreiniging - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakreiniging in Groningen?

Heb je last van mos, vuil of alg op de dakbedekking? Wil je een dakreiniging laten doen? De dakreinigingspecialisten via Casius staan voor je klaar.  Je dak reinigen geeft weer een frisse uitstraling aan je woning, maar voorkomt in de loop van de tijd veel schade aan de dakbedekking en dus ook ongewilde kosten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Dak laten reinigen kosten

De prijs voor dakreiniging is afhankelijk van verschillende zaken. Denk aan: de grootte van het dak, het materiaal van je dakbedekking, het soort vervuiling dat op het dak ligt en of je je dak alleen laat reinigen, of dat je er voor kiest om de dakpannen te laten reinigen en coaten. Verder hangt de prijs voor dakreiniging ook af van de keuze welke van de vakmannen de dakreiniging zal uitvoeren. Hieronder zie je de gemiddelde kosten voor het reinigen van je dak.

Let op: de dakreinigingspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van je klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs per m²
Dak reinigen en ontmossen €9 - €15
Dak reinigen, ontmossen en coating aanbrengen €30 - €45

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Coating: nodig of niet?

Na het reinigen van je dak is het mogelijk om een dakcoating aan te brengen. Dit wordt ook wel impregneren genoemd. Dakcoating dient als bescherming tegen mossen, algen en vuil en is waterafstotend, waardoor je dak beter beschermd is en langer goed blijft. Door je dak te impregneren zal het dak maar eens in de 5 jaar gereinigd te hoeven worden. 

Dakcoating kan op verschillende soorten dakbedekkingen aangebracht worden. Zo kan de coating bijvoorbeeld voor een plat dak op bitumen en EPDM aangebracht worden. Voor hellende daken wordt de dakcoating op een pannendak aangebracht.
Je kan ervoor kiezen om een gekleurde coating aan te brengen op je dak. Daardoor krijgt je dak weer een frisse look, zonder dat je de huidige dakbedekking hoeft te vernieuwen. 

Bij het aanbrengen van coating is het belangrijk dat het dak eerst gereinigd wordt, anders is de coating niet effectief.

Offertes dakreiniging in Groningen vergelijken

Recente opdrachten in Groningen

vrijdag 29 januari 2016

Dakpannen reinigen en coaten

Ik woon in een 43 jaar oude geschakelde woning, met een puntdak van in totaal ongeveer 90 m². Er liggen betonpannen op, sneldekkers, die erg bemost zijn, met name aan de oostzijde. Ik wil het hele dak laten reinigen, een anti-mosbehandeling laten verzorgen en de dakpannen laten coaten. Het is een stijl dak, dat eenvoudig bereikbaar is vanaf het garagedak. Ik laat mij graag adviseren over de beste behandeling en ontvang daarvoor een prijsindicatie.


Dakdekken en dakreparaties Peize
donderdag 23 oktober 2014

Dakpannen reinigen en impregneren

Ik wil graag de dakpannen van een rijtjes(hoek)woning laten reinigen en daarna laten impregneren. Gaat om een totaal oppervlak van 58 m2. Graag ontvang ik een prijsopgave.


Dakdekken en dakreparaties Zevenhuizen
maandag 08 juli 2013

Dakpannen reinigen en impregneren

Dak van keramische pannen reinigen en eventueel impregneren. Er zit mos en groene aanslag op. Oppervlakte is 150-200 m2. We willen een bedrijf dat erkend en ervaren is. Graag voor het najaar klaar.


Dakdekken en dakreparaties Adorp
woensdag 07 juli 2004

Aannemer

- plaatsen 2 dakkapellen (kunststof) - vernieuwen dakpannen + goten - isoleren schuindak - vernieuwen kozijnen (kunststof) - uitbouw (erker) woonkamer - reinigen buitenmuren + voegen - verwijderen schoorsteen - verwijderen 2 binnenmuren - herstellen muren + vloeren - spacken - verplaatsen septictank + plaatsen IBA systeem


Verbouwing Harkstede

Dakreiniging in regio Groningen

Andere klussen in Groningen

Offertes aanvragen