Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Hoogeveen

Dak - Hoogeveen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Hoogeveen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Ansen, Balinge, Balkbrug, Dalerpeel, De Krim, Dedemsvaart, Diever, Drijber, Drogteropslagen, Echten, Elim, Fluitenberg, Geesbrug, Hollandscheveld, Kerkenveld, Linde, Lutten, Nieuw Balinge, Nieuweroord, Noordscheschut, Pesse, Rheezerveen, Ruinen, Schuinesloot, Slagharen, Tiendeveen, Wijster, Zwinderen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Hoogeveen

Recente aanvragen uit Hoogeveen

maandag 11 januari 2021

Leiendak ontmossen en impregneren

Ik zoek een vakman om mijn leiendak mos vrij te maken en te impregneren. Breedte is 9 meter en de lengte is 5 meter


Dakdekken en dakreparaties
vrijdag 08 januari 2021

Nieuwe zinken dakgoten plaatsen

Ik ben op zoek naar een partij die dakgoten kan leveren. Het gaat om zinken dakgoten, 2 van ca 14,50 meter per stuk (hoofdgebouw) en 1 (of 2) afhankelijk van de prijs van 11,50 meter (schuur).


Installatie- en leidingwerk
vrijdag 01 januari 2021

Gevel van buitenaf isoleren

Mijn vrouw en ik hebben een vrijstaande woning gekocht. Deze is in 1920 gebouwd en is tot op heden nog nooit geïsoleerd. Het betreft dan ook energielabel G. Hier valt dus nog erg veel winst te behalen. Alles is gelijkvloers (geen verdiepingen), met rieten dak, boerderijtype. De woning heeft geen spouwmuur dus dit zal op een andere wijze moeten worden geïsoleerd. We wensen het pand te isoleren en af te werken met steenstrips. De woning heeft een L-vorm (11,75 x 4,50m en 7,00 x 7,00m). De muren tot het rietendak heeft een hoogte van 1,75m.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen