Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Emmen

Dak - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Emmen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Barger Compascuum, Benneveld, Coevorden, Dalen, De Kiel, Emmer Compascuum, Erica, Erm, Exloerveen, Exloo, Gees, Klazienaveen, Klijndijk, Nieuw Amsterdam, Nieuw Dordrecht, Nieuw Schoonebeek, Nieuw Weerdinge, Noord Sleen, Odoorn, Oosterhesselen, Roswinkel, Schoonebeek, Schoonoord, Sleen, Stieltjeskanaal, Ter Apel, Valthe, Valthermond, Weiteveen, Zwartemeer, Zweeloo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Emmen

Recente aanvragen uit Emmen

vrijdag 23 juli 2021

Hellend dak vervangen 12m2

Het betreft een tuinhuisje met hellend dak. Huidige bedekking verrot en gescheurd. Oppervlakte ong. 4 x 3 meter. Hoogte in de punt ong. 3 meter Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: stalen dakplaten of dakpanplaten Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Odoorn
maandag 12 juli 2021

dakgoot vervangen

plaatsen en vervangen van bakgoot zink, 650cm .recht stuk met aansl op hwa.


Dakgoot en regenpijp Oosterhesselen
zondag 11 juli 2021

Stenen tuinschuur laten bouwen

Volgend jaar wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Onderdeel van de oplevering was een klein schuurtje van 3*2. In de aankoopopdracht hebben wij deze laten vervallen omdat wij graag een stenen schuur van 3x4,5 willen plaatsen in dezelfde steen als ons nieuwbouwhuis. Graag een prijsopgave voor een dergelijke schuur. De muren hoeven niet geïsoleerd te zijn, wel elektra aanbrengen voor gebruik elektrische apparaten (waaronder fitness toestel). Plat dak met witte border rand (zelfde stijl als het huis). 2 deuren, 1 aan de korte zijde en 1 aan de lange zijde. Aan de lange zijde ook een raam (draai-kiep). Andere ideeën welkom.


Bouw en nieuwbouw Oosterhesselen
donderdag 27 mei 2021

Kunststof dakraam plaatsen

Wij willen een kunststof dakraam laten plaatsen. Zou u mij een offerte kunnen maken voor een tuimelraam en een offerte voor uitzetraam. De maat is 55 x 78.


Kozijnen, deuren en dakramen Emmer Compascuum
zondag 23 mei 2021

Pannendak van boerderijwoning vervangen

Het gaat om een boerderij uit 1900. Ik verwijder het huidige pannendak + dakleer + kippengaas. Ik wil hier daarna dakplaten op laten leggen. Het gaat om 400 m2.


Dakdekken en dakreparaties Nieuw Weerdinge
zaterdag 22 mei 2021

Garage bouwen 6x12m

Wij willen een aanbouw naast bestaande ruimte, niet aan elkaar vast. Ik wil een garage bouwen van 6 bij 12m en minimaal 4m hoog. Hij moet helemaal dicht aan 4 kanten gemetseld. Er zijn fundering stroken nodig. Aan de binnenzijde wil ik een betonnen vloer. Graag ook geïsoleerde sandwich panelen voor wand en dak. Verder moet er in; 1 sectional deur en 1x loop deur.


Verbouwing Emmen
dinsdag 11 mei 2021

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil een zinken dakgoot van 16 meter laten verwijderen + afvoeren en door een nieuwe laten vervangen.


Dakgoot en regenpijp Barger Compascuum
dinsdag 04 mei 2021

Hellend dak isoleren en nieuwe pannen

Isoleren van het dak en daarna nieuwe dakpannen erop. Het dak zal iets van 150 a 200 m2 zijn.


Dakdekken en dakreparaties Odoorn
dinsdag 04 mei 2021

Groendak aanleggen

Op hellend vezelcementplaten (asbestvrij) dak van een paardenstal met afmeting 18.00 x 2.55 Wat is de huidige situatie?: bestaand dak klaar voor beplanting Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?:


Dakdekken en dakreparaties Dalen
maandag 03 mei 2021

Twee zinken goten vervangen

Nieuwe half ronde (mastgoot) zinken dakgoten aanbrengen. 1x M44 en 1x M37. Het gaat om twee keer 10 meter. Daarnaast op de afvoer aansluiten. Betreft goten aan beugels.


Dakgoot en regenpijp Klazienaveen
dinsdag 27 april 2021

Hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen

Ik wil mijn dak laten vernieuwing. Op dit moment liggen er dakpannen. Het betreft een hellend dak van ongeveer 150 m². De oude dakpannen moeten eraf worden gehaald en worden afgevoerd. Ik zou het dak opnieuw met dakpannen willen laten leggen. Ik wil mij over de dakpannen laten adviseren door de vakman. Op dit moment liggen er 16 zonnepanelen op het dak. Deze worden door een andere partij afgehaald en opnieuw aangesloten. Ook zou ik een dakkapel willen laten plaatsen van ongeveer 2,5 meter breed aan de achterzijde van de woning. Ik zou graag een kunststof afwerking willen met een sausklare oplevering en kunststof kozijnen.


Dakdekken en dakreparaties Erm
woensdag 14 april 2021

Een vrijstaande woning uitbouwen de achtertuin in

Ik wil graag onze bestaande woning aan de achterzijde uitbouwen. De bouw dient te voldoen aan de volgende eigenschappen -Graag glazen vouwwand -360 cm diep en 680 breed -dit is achter vrijstaande woning -dicht dak -fundering ook door de specialist -aluminium schuifpui -vergunningsvrij


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmen
maandag 05 april 2021

Dakpannen vervangen

Ik wil de huidige dakpannen laten verwijderen + afvoeren en door nieuwe laten vervangen. Het gaat om 2320 dakpannen.


Dakdekken en dakreparaties Weiteveen
zondag 04 april 2021

Uitbouw achterzijde

Uitbouw ongeveer 6 m breed en 4 m diep met plat dak. Ik sta open voor zowel gemetseld als hout. Binnenzijde wil ik sausklaar opgeleverd hebben. Dit mag vergunning vrij uitgebouwd worden en ik wil graag de huidige kunststof kozijnen hergebruiken. We hebben nu vloerverwarming in de hele woning, prijsafhankelijk wil ik dit ook in de nieuwe situatie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Klazienaveen
woensdag 31 maart 2021

Hellend dak vervangen

Dak bekijken / Panlatten plaatsen / Nieuwe dakpannen leggen. Wij wonen twee onder een kap (lijkt op 1 woning i.v.m. 1 punt dak). Dus helft puntdak leggen. Nu soort monier vlakke mulden betonnen dakpan op het huis. liefst zelfde soort weer of iets op advies. Dakmaat ca geschat 10x6,2mtr. Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Ter Apel
maandag 29 maart 2021

Dakpannen vervangen woning en schuur

Dakpannen van woning en schuur graag in zijn geheel vervangen. Het zal in totaal ong 200 m2 zijn. Graag een matte dakpan.


Dakdekken en dakreparaties Erica
maandag 22 maart 2021

Dakpannen vervangen

Nieuw dak laten leggen en ook het hellend dak laten isoleren. Het betreft in totaal 180 m². Ik wil geglazuurde dakpannen laten leggen. Ook wil ik mijn dakgoten vervangen. Deze hangen op vier meten. Ik wil zinken dakgoten. De goten zijn bereikbaar met een steiger. Op het dak ligt asbest dus de oude dakpannen wil ik laten verwijderen en afvoeren.


Dakdekken en dakreparaties Valthe
zaterdag 13 maart 2021

Uitbouw zijkant woning 12m2

Uitbouw realiseren aan de zijkant van onze woning van ca 400x350 cm voorzien van plat dak. Graag de constructie van houtskelet bouw. Graag de oplevering woonklaar. Er is geen vergunning nodig voor de uitbouw. De kozijnen van hout.


Verbouwing Emmer Compascuum
woensdag 10 maart 2021

automatische zonnescherm monteren boven een serredak

ik wil tegen de hitte in mijn serre een zonnescherm die automatisch open gaat als de zon schijnt en automatisch dicht gaat als het gaat regenen en met een stormmelder. Dit kan misschien gecombineerd worden met het herstellen van de serredak als hij gedemonteerd is. Zonnescherm dan makkelijker te plaatsen Het dak is 450 bij 400 cm.


Dakdekken en dakreparaties Emmen
woensdag 10 maart 2021

ingezakt en verschoven serredak repareren

Ik ben op zoek naar een goede vakman die mijn ingestorte serredak kan herstellen. Moet helemaal gedemonteerd en weer opnieuw gemonteerd worden. Het is een verzekeringskwestie. Serredak bestaat uit polycarbonaat met aluminium balken. en er moet een gezette plaat gemonteerd worden tegen lekkerij aan de muur. Het dak is 450 bij 400 cm groot.


Klussen Emmen
vrijdag 05 maart 2021

Dakpannen vervangen op woning en garage

Ik wil de dakpannen geheel vervangen, waarschijnlijk ook de panlatten ivm maatvoering. Het dak is 157 m2.


Dakdekken en dakreparaties Zweeloo
vrijdag 26 februari 2021

Een warmtepompketel installeren

Graag advies voor de type warmtepompketel. Indien er een buiten unit komt wil ik deze graag op het schuine dak willen hebben. Het gaat om een tussenwoning. De ketel dient de woning van sanitair water te voorzien. overige specificaties bespreek ik graag met de specialist.


CV en verwarming Emmen
zaterdag 20 februari 2021

Volledige dakrenovatie 100m²

We hebben een woning gekocht en we willen iemand naar dit dak laten kijken. De woning is slecht onderhouden, dus we willen weten of het dak nog goed is. We hebben last van vochtproblemen en wellicht dat het dak daarom gerenoveerd moet worden. Het dak is ongeveer 100m². Het is een normaal dak met dakpannen. Zoals het er nu naar uit ziet denk ik dat het hele dak opnieuw moet worden, de pannen zijn niet meer goed, dus die zouden vervangen moeten worden, wat eronder ligt is waarschijnlijk ook afgetakeld.


Dakdekken en dakreparaties Coevorden
zondag 07 februari 2021

Dakramen plaatsen

Graag ontvang ik de prijs voor het plaatsen van 4 dakramen. Waarschijnlijk grootte 78x118. Op 3 plaatsen zit al een raam, maar kleiner dan ik graag wil. De 4e is niet bestaand. Voorkeur voor hr++ en kunststof of aluminium kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Emmen
dinsdag 26 januari 2021

Vervangen van schuine asbestdak en/of het hele dak (incl isolatie)

Zou gaan om 238m² asbest (schuin)dak boven de winkel en 1,6m² vlakke plaat bij cv-ketel binnen. Het andere deel van het dak (260m²) bevat geen asbest. Het gaat dus in totaliteit om een dak van zo'n 500m². Nog geen inventarisatie rapport aanwezig, wel een prijsopgave van een ander. Betreft onze woning/winkel per 1 juni 2021. Diverse foto's nog op funda. Vervangen van het schuine asbestdak en/of het hele dak van de winkel. Kan ook op kosten van het bedrijf als dit voordeliger is. Betreft woning met mogelijkheid tot kleine detailhandel. Afhankelijk van de kosten willen wij bepalen of we het hele dak vervangen, of enkel het deel met asbest. Nieuwe dak graag met isolatie. We staan open voor zonnepanelen, mocht de vakman hierin kunnen voorzien.


Dakdekken en dakreparaties Emmer Compascuum
donderdag 14 januari 2021

Nieuwe radiatoren plaatsen

Ivm voornemen plaatsen kunststof schuifpui in plaats van raampartij/deur zou bestaande horizontale radiator onder raam vervangen moeten worden door 1 of 2 verticale radiatoren om de woonkamer, afmeting: 5,5m (b) x 6,0m (l) x 2,4m (h) te verwarmen. Indien twee radiatoren nodig zijn is ook aanvullend leidingwerk nodig. Bestaande situatie gevel is als volgt: van links naar rechts, 0,8m muur, 3,9 m raampartij inclusief deur, 0,8m muur. Huidige aanvoer radiator komt uit plafond (0,6m uit linker muur). Mogelijkheid bij plaatsen 2de verticale radiator op rechter muurdeel om leiding verdieping erboven te laten lopen (schuindak erboven dus leiding kan achter knieschot), betekend wel boren door betonvloer om aansluiting in woonkamer te maken.


CV en verwarming Emmen
dinsdag 22 december 2020

Een garage voorzien van een dakopbouw

We zoeken een specialist die een opbouw kan maken aan de zijkant van onze woning op de schuur. Deze opbouw dient 600 of 900 cm bij 250 te worden. Er is nog geen vergunning voor aanwezig. De bouw dient waarschijnlijk met houtskelet gemaakt te worden. Wat betreft de afwerking bespreek ik graag de mogelijkheden met de specialist. De garage zelf is enkel steens.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Klazienaveen
maandag 30 november 2020

Maken van een plaatfundering met vorstrand voor woning en berging

Onze nieuwe woning (Gablok HSB) zal worden gebouwd op een plaatfundering met vorstrand. De woning wordt, met uitzondering van de beide aanbouwen, bekleed met Stalen Fels platen waarbij op de linkerzijde van het dak 45 zonnepanelen worden gelegd. Verwarming middels vloerverwarming (warmtepomp). De aanbouwen en de berging worden bekleed met Douglas hout. Graag ontvangen wij een richtprijs voor het maken van de plaatfundering met vorstrand conform beschrijving. Bijgevoegd 2 plattegronden van de woning en de berging.


Bouw en nieuwbouw Nieuw Weerdinge
woensdag 25 november 2020

Een tussenwoning uitbouwen de achtertuin in

Wij willen graag een uitbouw van 3 meter lang en 6 meter breed achter onze woning laten bouwen. Deze uitbouw mag een houten skelet hebben en graag zijn voorzien van kunststof kozijnen en een dicht dak. De rest van de bouwmogelijkheden bespreek ik graag met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmen
zondag 22 november 2020

Dakkapel laten plaatsen

Dakkapel plaatsen op volledige lengte woning, zo'n 5 meter lang. Straatkant/noordzijde. Mogelijk met rolluiken merk Somfy io. Andere rolluiken zijn al van Somfy.


Dakkapelbouw Klazienaveen

Dak in jouw regio

Offertes aanvragen