Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Schilder Almere

Schilder Almere gezocht

Ben je op zoek naar een schilder in Almere? Vind hier prijsinformatie en meer. Vraag gratis offertes aan en Casius brengt jou in contact met erkende schilders in jouw regio.

Offerte schildersbedrijf Almere

Schilder Almere prijzen

Wat kost een goede schilder in Almere? Gemiddeld betaal je voor het inhuren van een schildersbedrijf in Almere rond de €35 per uur. Vooraf is lastig in te schatten hoeveel uur een schilder bezig zal zijn, dus je doet er niet verkeerd aan om uit te gaan van een prijs van minimaal €30 per het aantal m2 dat geschilderd moet worden. Hier zijn de volgende kosten bij inbegrepen: reiskosten, materiaalkosten, arbeidsloon, btw, et cetera bij een goede schilder in Almere.

Handig is dat je zo zelf kunt opmeten om hoeveel m2 het gaat, dat kan vermenigvuldigen met de prijs per m2 en op deze manier een indicatie krijgt van de kosten voor het schilderwerk. Wil je meer weten over de kosten van het schilderwerk? Kijk verder op de pagina schilder

Hieronder in de tabel een duidelijk overzicht van de indicatieve schilder prijzen. Let op: de schilders via Casius bepalen zelf hun prijs. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van jouw schilderwerk afwijken van de onderstaande prijzen.

Soort Aantal Prijs Beschrijving
Deur 1 €100 Deur en deurpost
Muren 35 m² €850 Inclusief materiaal
Plafond 30 m² €650 Inclusief materiaal
Dakkapel 1 €550 Volledig inclusief kozijnen
Kozijnen 10 m² €500 Inclusief verf en lak
Trap 1 €450

Deuren schilderen Almere

Je deuren zelf schilderen, of je deuren laten schilderen? Dat is de vraag. Doorgaans is het sterk aan te raden deze door een schilder uit Almere te laten schilderen. Dit omdat de schilder jarenlange ervaring heeft met het vak en het schilderen daarom natuurlijk kwalitatief beter kan. 

Doe je het zelf? Dat kan, maar wees je er dan van bewust dat je dan snel last krijgt van losrakende kwastharen of van zichtbare verstrepen. Daarbij kan de schilder ook de deur spuiten, in plaats van verven. Daardoor krijgt de deur een mooie hoogglans lak op de deur. 

En misschien wel het allerbelangrijkste: de schilder heeft de kennis en ervaring in huis zodat de deur op de juiste manier geschilderd wordt, waardoor de verf zo lang mogelijk mee gaat. Bekijk de pagina deuren laten verven voor meer informatie.   

Kozijnen schilderen Almere

Wil je je kozijnen laten schilderen en woon je in Almere of omgeving? Dan heb je een buitenschilder uit Almere nodig, hoewel een binnenschilder dit werk ook wel kan doen. De kosten van een buitenschilder liggen rond de €40 per uur, dit is exclusief materialen en reiskosten. De prijs per uur zegt dus niet alles, maar het kan een goede indicatie geven.

Omdat ieder huis anders is, is het lastig om bijvoorbeeld een m² prijs te geven of per gevel. Bekijk ook eens de pagina kozijnen schilderen.

Schilderwerken muren binnen

Schildersbedrijf Almere voor ieder stadsdeel

Wij leveren schilders uit ieder stadsdeel van Almere, namelijk:

Schilder Almere Haven

Ruime woningen en wonen met uitzicht op het water zijn kenmerkend voor wonen in Almere Haven. Waarschijnlijk is de kans groot dat je woning al een tijdje geleden is gebouwd en dat je woning binnenkort een onderhoudsbeurt nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van je gevel en/ of het schilderen van je kozijnen. 

Dit om jouw woning weer goed te beschermen tegen de weersinvloeden. Maar waarschijnlijk vraagt de binnenkant ook om aandacht. Wil je een perfect eindresultaat en wil je daarbij niet je vakantiedagen op moeten nemen om te schilderen? Schakel dan een schilder uit Almere in. 

Schilder Almere Stad

Ben je een trotse eigenaar van een eengezinswoning of portiekflat in Almere Stad? Natuurlijk wil je jouw woning dan zo goed mogelijk onderhouden door je woning te voorzien van een frisse verflaag. Ook kan het zo zijn dat je gevel toe is aan een verfbeurt, of dat je de badkamerwanden wil laten schilderen of latex spuiten. Daarvoor is het perfect om een schilder uit Almere te benaderen. 

Schilder Almere Buiten

Over het algemeen krijg je in Almere Buiten veel m² voor je geld. Dat er houdt ook in dat de nodige muren, deuren en plafonds zijn om geschilderd te worden. Hoe voorkom je dan dat je na al je harde werk te maken krijgt met uitschieters, druipers en losgelaten kwastharen in de verf? Het antwoord is simpel: schakel een schilder uit Almere in voor jouw schilderklus.  

Schilder Almere Poort

Het grote voordeel van een nieuwbouwwoning in Almere Poort is de mogelijkheid dat je jouw woning volledig naar eigen smaak kan inrichten. Wil je meer een betonlook, of past een meer landelijk karakter bij jouw smaak? Welke keuze je ook maakt, het schilderen van je muren, plafonds, trap en gevel, zorgen voor de juiste sfeer in je woning.

Een uitdaging is echter dat, doordat het om nieuwbouwwoningen gaat is dat er nog veel vocht aanwezig is in de woning. Behandel je de muren niet op de juiste manier voor, dan bestaat de kans dat de verf op korte termijn afbladdert. Dat is vast en zeker niet het effect dat je zoekt. Een schilder uit Almere helpt je graag en weet hoe hij jouw nieuwbouwwoning kan schilderen met het mooiste resultaat.

Schilder gezocht in Almere voor offerte?

Offerte schildersbedrijf Almere

Recente aanvragen uit Almere

dinsdag 19 september 2023

Buitenschilderwerk

4 kozijnen schilderen Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Almere
dinsdag 19 september 2023

Binnenschilderwerk

Hele huis verven incl deuren Andere kleur dan wit Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Binnenmuren / plafonds schilderen, Houtwerk binnen schilderen (deuren, kozijnen, trappen, ...) Wat voor type binnen houtwerk moet worden geschilderd?: Binnendeuren en/of ramen


Behang- en schilderwerk Almere
dinsdag 19 september 2023

Binnenschilderwerk

Volledige huis verven. Met deuren Andere kleur Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Binnenmuren / plafonds schilderen, Houtwerk binnen schilderen (deuren, kozijnen, trappen, ...) Wat voor type binnen houtwerk moet worden geschilderd?: Binnendeuren en/of ramen


Behang- en schilderwerk Almere
donderdag 14 september 2023

Buitenschilderwerk

Kozijnen, Deuren Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Almere
maandag 11 september 2023

Buitenschilderwerk

Kozijnen en deuren Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Almere
vrijdag 08 september 2023

Buitenschilderwerk

Kozijnen en deuren schilderen Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Almere

Schilderen in regio Almere

Andere klussen in Almere

Offertes aanvragen