Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Almere

Gevel - Almere

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Almere?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Almere die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Muiderberg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Almere

Recente aanvragen uit Almere

donderdag 31 december 2020

Bekleden met natuurleien

Bekleden achtergevel van een vrijstaande woning met natuurleien. Een van de zijgevels en beide schuine daken zijn reeds voorzien van natuurlei. De leien dienen te worden aangebracht beginnend op de eerste verdieping en dan verder omhoog. De achtergevel is nu voorzien van verticaal geplaatste betoncement planken op een houten regelwerk. Het gaat om ongeveer 18m2. Isolatie is al aanwezig. Natuurleien moet de vakman aanschaffen.


Gevel- en metselwerk
zondag 27 december 2020

Gevel isoleren en bekleden

Wil graag een lekkage verhelpen van buitenaf. (Wanneer het regent lekkage door gevel door de ramen naar binnen). Opnieuw isoleren en voorzien van water afstotende doek of iets dergelijks. Nieuwe duurzame gevelplaten aanbrengen. Ben echt ten einde raad. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m², tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien


Gevel- en metselwerk
donderdag 05 november 2020

Gevel isoleren en afwerken met steen strips

Het gaat om een bestaande woning, hier wordt het buitenblad en de spouw isolatie verwijderd. Hierna 16 cm isolatie met steenstrips. Er zijn ook een aantal gevels van de aanbouw waar alleen nieuw metselwerk moet komen. Dus een combinatie van steen strips en stenen van zelfde leverancier en dan alles afvoegen.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen