Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keuken - Almere

Keuken - Almere

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken in Almere?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Muiderberg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Almere aanvragen

Recente opdrachten uit Almere

zondag 22 november 2020

Keuken renoveren

We gaan een nieuwe keuken plaatsen en zoeken iemand voor de voorbereiding. Dit is wat er moet gebeuren: - Keuken eruit en afvoeren. - Deur wordt kiepraam en schilderen. - Kozijnen schilderen. - Plafond herstellen. - Muur eruit. - Muren stucen en schilderen. - Leidingen en afvoer verleggen. - Boiler ophangen. - Stroompunten plaatsen.


Keukenmontage en - renovatie
maandag 16 november 2020

Keuken gereedmaken voor plaatsing

Wij hebben een nieuwe keuken besteld en deze zal begin januari worden geplaatst. Voor die tijd moeten enkele werkzaamheden worden verricht. Ik hoop dat jullie geschikte vakmannen voor ons kunnen vinden die in de kerstvakantie beschikbaar zijn. Het liefst vanaf de 21e. De werkzaamheden die gedaan dienen te worden zijn als volg: 1. Demonteren en afvoeren van huidige keuken, inclusief de wandtegels. 2. Schoonmaken van de ruimte waar de keuken staat. Wij hebben namelijk meerdere keren last gehad van muizen die onder de keuken kwamen. En volgens mij lekt onze koelkast vloeistof waardoor wij last hebben van schimmel. 3. De achterwand stucen. 4. Leidingen volgens de tekening. 5. Elektra punten volgens de tekening. In deze e-mail heb ik de foto's van de tekeningen als bijlage toegevoegd. Foto's van de keuken volgen in een andere e-mail.


Keukenmontage en - renovatie
donderdag 12 november 2020

Afvoer voor wasemkap en aansluiting van nieuwe meterkast

We hebben een inductie fornuis gekocht . Er is een kruipruimte aanwezig, afstand van meterkast naar kookplaat wordt 20 cm. Er moet dus een nieuwe meterkast aangesloten worden (deze kan ik bestellen) Verder moet er een gat in de muur gemaakt worden om de rook van de wasemkast af te voeren. en de pijp van afvoer moet netjes afgewerkt worden het gaat om een huis in Almere buiten bouwjaar is 1985 Welke informatie heeft u nog meer nodig. Wat zou het gaan kosten ?


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen