Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Zutphen

Badkamer - Zutphen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Zutphen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Almen, Barchem, Borculo, Brummen, Dieren, Eefde, Eerbeek, Empe, Gorssel, Hall, Joppe, Laag Soeren, Laren, Leuvenheim, Lochem, Olburgen, Ruurlo, Steenderen, Vierakker, Voorst gem. Voorst, Vorden, Warnsveld, Wichmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Zutphen aanvragen

Recente aanvragen uit Zutphen

woensdag 20 januari 2021

wc-ruimte renoveren

Op zoek geweest naar vervanging van staand toilet, keuze is uitermate beperkt. Er is meer keuze in hangtoilet. Dit betekent renovatie van de wc-ruimte. Afmetingen van de wc-ruimte zijn 112 x 86 cm (er is een foto bijgevoegd). Tegels aan de wand 106 cm hoog. Globaal overzicht werkzaamheden: - ander afvoergat hakken/zagen en dichten oude afvoergat, er is een foto bijgevoegd van de rioolaansluiting onder het huis. - nieuw toilet installeren (keuze van toilet moet nog gemaakt worden) - nieuwe tegels op de wanden en vloer (keuze van tegels moet nog gemaakt worden) Graag advies en offerte van zowel aanschaf nodige producten/materiaal als uitvoering.


Badkamer en toilet
vrijdag 11 december 2020

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. In basis wil ik het compleet uitbesteden van slopen tot aan kitwerk. De offerte per onderdeel specificeren. Zo kan ik zelf nog keuzes maken om bijvoorbeeld sloopwerk zelf te doen. Alle zichtbare materialen zoals badmeubel, bad, kranen en tegelwerk wil ik zelf via saniweb bestellen, de overige materialen dient in de offerte meegenomen te zijn. Afmetingen e.d. zijn op tekening terug te vinden. Ik heb zowel de bestaande als nieuwe situatie bijgevoegd. Enkel de wastafel komt op een andere plek, verder blijft alles op dezelfde plek. Hoeven dus niet veel leidingen te worden omgelegd. Over elektra en plafonds e.d. ga ik graag in gesprek met de specialist. Graag als optie tevens de aparte toilet aanbieden. dit wordt mogelijk direct meegenomen maar dit is financieel nader te bepalen.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen