Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Zeist

Verwarming - Zeist

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Zeist?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bosch en Duin, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Huis ter Heide, Odijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Zeist aanvragen

Recente aanvragen uit Zeist

maandag 01 maart 2021

Decentraal ventilatiesysteem plaatsen

Ik wil graag in mijn woonkamer een decentrale WTW. Mogelijk ook 1 op zolder.


CV en verwarming
maandag 15 februari 2021

Advisering CV en verplaatsing verwarmingsbuis

Tado slimme thermostaat is geïnstalleerd alsmede 4 slimme Tado radiator knoppen, werken naar wens. Ik wil advies van een ervaringsdeskundige/specialst over 1) gebruik optimale radiator knoppen (3 stuks in (open) benedenverdieping) icm. Slimme thermosstaat en 1 stuk op aparte kamer en 2) advies/aanpassing radiator aansluiting (kwartslag draaien) om een 5e te kunnen installeren en 3) advies over hoe de slimme thermostaat moduleren te gebruiken. Ik wil voorkomen dat onjuiste instelling leidt tot een extra hoge gas rekening en/of overbelasting CV. Ook vraag ik mij af of het mogelijk is om een verwarmingsbuis in een kamer een kwart slag te draaien. De nieuwe radiatorknop is dikker dan de bestaande radiatorknop en past er anders niet op omdat deze anders tegen het kozijn aanzit. In afgewerkte ruimtes moet dit werk worden uitgevoerd (woonhuis).


CV en verwarming
zondag 03 januari 2021

Radiatorknoppen vervangen

Graag zouden wij de radiotorknoppen willen laten vervangen door slimme digitale thermostaatkraan die werkt op wifi. Het betreft 2 radiotoren in de woonkamer, 1 radiator in de keuken, 3 in slaapkamers op eerste verdieping, 1 op zolder, 1 in badkamer. Dit zou omstreeks half februari uitgevoerd kunnen worden (nadat wifi gerealiseerd is).


CV en verwarming
Offertes aanvragen