Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw - Zeist

Ruwbouw - Zeist

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ruwbouw in Zeist?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in Bosch en Duin, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Huis ter Heide, Odijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Zeist aanvragen

Recente aanvragen uit Zeist

woensdag 14 april 2021

Vernieuwen dakconstructie van monumentaal pand

Ons vrijstaand gemeentelijk monument heeft op dit moment een schilddak met een platte bovenkant. Die platte bovenkant gaan we vervangen door een licht hellend dak, waar zink op komt te liggen. Voor de nieuwe dakconstructie moeten o.a. makelaars, spantbenen, hoekkepers en kreupele stijlen worden gemaakt. Daarbovenop komt een gordingen-constructie, die gevuld wordt met cellulose.


Renovatie
zondag 31 januari 2021

Balkon renoveren

Wij hebben een woonhuis van 1960 en daar zit een betonnen balkon aan. Die heb ik schoon gemaakt en ik zie nu dat er diversen scheuren in zitten. Ik wil deze scheuren graag laten repareren. Het balkon is ongeveer 2m bij 1m. De vloer is dus een grote betonnen plaat, waar de scheuren inzitten.


Renovatie
Offertes aanvragen