Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Zeist

Stucen - Zeist

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Zeist?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bosch en Duin, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Huis ter Heide, Odijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Zeist aanvragen

Recente aanvragen uit Zeist

woensdag 20 januari 2021

stuken en spuiten van wanden nieuwbouw appartement

De indicatieve verwachting is dat ons nieuwe appartement in de gemeente Utrecht rond 1 april 2021 wordt opgeleverd. De eerstvolgende actie zal zijn het stuken en verven van van de wanden. op dit moment ga ik ervan uit dat het gaat om 275 m2. Het kan wat minder worden als we alsnog zouden besluiten om bijvoorbeeld een wand te behangen. wanden Vierkante meter: 275 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten
maandag 04 januari 2021

Stucen diverse wanden

Wij hebben nog enkele muren die gestuct moeten worden na het infrezen van leidingen. wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten
dinsdag 22 december 2020

Buitengevel isoleren en afwerken in oorspronkelijke staat

2 onder 1 kap in zeist met enkelsteen muren aan de voorzijde en zijgevel. We willen het uiterlijk niet veranderen tov hoe het nu is. Dus afwerking wederom met stucwerk. Aantal m2 heb ik geschat. En uitvoering in overleg binnen 6 maanden. buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen