Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Zeist

Isolatie - Zeist

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Zeist?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Bosch en Duin, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Huis ter Heide, Odijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Zeist aanvragen

Recente opdrachten uit Zeist

dinsdag 26 januari 2021

Dak (van buitenaf) laten isoleren

Het dak is aan één kant schuin en aan de andere kant schuin met daarin een dakkapel. Ik weet niet hoe groot het oppervlak van het platte deel (de dakkapel) precies is. Dit zou ook iets minder dan 10 m² kunnen zijn. In tegenstelling tot het schuine dak, liggen op het platte deel geen dakpannen. De vakman kan adviseren wat de beste optie is voor het platte gedeelte van het dak. Misschien is de dakkapel al geïsoleerd. Ik zal dit navragen bij het bedrijf dat de dakkapel heeft geplaats. De vliering is in het verleden van een houten vloer voorzien. Dit is geen echte isolatie en het dekt ook niet het hele oppervlak op de bovenste verdieping af, maar het scheelt allicht wel iets. Naast prijsindicaties, ontvang ik ook graag advies (liefst ter plaatse) over wat in mijn situatie een goede optie zou zijn. Isolatie van buitenaf heeft mijn voorkeur omdat dan de bovenste verdieping niet overhoop hoeft te worden gehaald. Er liggen dakpannen op het dak en ik ga er vanuit dat er geen asbest in het dak zit. Dit zou wel nog gecontroleerd moeten worden. Mensen die op het dak zijn geweest, heb ik echter nooit over asbest gehoord. Ook vraag ik mij af of ik na het aanbrengen van de isolatie later nog zonnepanelen kan nemen, aangezien men dan ook door het dak heen zal moeten met leidingen en omdat men ook de panelen moet bevestigen op het dak. Indien de vakman ervaring heeft die kan helpen met een succesvolle subsidie aanvraag, dan zou dat welkom zijn.


Isolatie
woensdag 30 september 2020

Het thermisch isoleren van de zijgevel

Ik ben op zoek naar een isolatiespecialist voor het thermisch isoleren van de zijgevel van mijn hoekwoning. Deze gevel is dubbel steens gemetseld en komt uit 1904. Het betreft ongeveer 5 m2 met een werkhoogte van 5 à 6 meter.


Isolatie
Offertes aanvragen