Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Zaandam

Verwarming - Zaandam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Zaandam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Assendelft, Den Ilp, Koog aan de Zaan, Oostknollendam, Oostzaan, Westknollendam, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Zaandam aanvragen

Recente aanvragen uit Zaandam

maandag 12 april 2021

Reinigen WTW en leidingen

Schoonmaken van de WTW (Orcon HRC 400-15) en de kanalen en de ventielen. En controle afstellen van het juiste debiet op de ventielen. De WTW unit hangt er nu er 3 jaar en de leidingen al langer dan 20 jaar, deze zijn nooit schoongemaakt dus dat leek me wel eens tijd. Het heeft geen haast maar moet gewoon een keer gebeuren.


CV en verwarming
woensdag 10 maart 2021

40m2 vloerverwarming + pvc leggen

Ik wil graag in mijn nieuw gekochte huis vloerverwarming hebben, en daarbij ook gelijk pvc+ plinten gelegd hebben. Het gaat om ongeveer 40m², een woonkamer een keuken en een hal. Ik wil graag een nat systeem, op water en ik weet nog niet of ik tralies of noppen wil. Ik weet namelijk nog niet wat voor vloer eronder ligt.


CV en verwarming
zaterdag 13 februari 2021

Vloerverwarming en gietvloer plaatsen op 30 m²

Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen. Er is nog geen vloerverwarming aanwezig in de woning en het gaat om circa 30m². Over de vloerverwarming komt een gietvloer welke ik graag door dezelfde specialist laat plaatsen.


CV en verwarming
Offertes aanvragen