Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Zaandam

Gevel - Zaandam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Zaandam?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Zaandam die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Assendelft, Den Ilp, Koog aan de Zaan, Oostknollendam, Oostzaan, Westknollendam, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Zaandam

Recente aanvragen uit Zaandam

dinsdag 15 december 2020

Voegwerk herstellen

Ik wil graag het voegwerk laten herstellen. Het zal gaan om zo'n 120 m2. Wat voor soort voeg is afhankelijk van welke prijzen daaraan hangen. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Meer dan 100 m²


Gevel- en metselwerk
dinsdag 06 oktober 2020

Eternit isolatie voor mijn nieuwbouwproject

Ik ben bezig met de bouw van mijn nieuwbouwwoning. Momenteel ben ik me aan het oriënteren in de mogelijkheden voor eternit als isolatie. Gaat om 117m2 eternit met isolatie en 118m2 eternit zonder isolatie voor een vrijstaande woning. Ik ben vooral even benieuwd naar de prijzen die hierbij komen kijken. De uitvoer ligt waarschijnlijk in maart/april/mei. Alle technische tekeningen heb ik al, dus deze kunnen uiteraard worden voorzien mocht dit nodig zijn.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen