Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter buizen

Loodgieter - Wageningen

Loodgieter - Wageningen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Loodgieterklus laten uitvoeren in Wageningen?

Zoek je een professionele loodgieter voor om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste loodgieters uit de buurt.

Ook wie in Andelst, Bennekom, Dodewaard, Heteren, Kapel Avezaath, Kesteren, Lienden, Opheusden, Randwijk, Renkum, Rhenen, Zetten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste loodgieters in Wageningen

Recente aanvragen uit Wageningen

zondag 28 maart 2021

Twee stukke ronde dakgoot vervangen

Wij moeten twee stukken van 1 meter half ronde dakgoot vervangen. Er zijn met de storm dakpannen doorheen gevallen. Moeten opnieuw gesoldeerd worden aan de bestaande goot. Het huis is uit 1923. Graag advies van de vakman.


Installatie- en leidingwerk
woensdag 27 januari 2021

Vervangen van CV ketel

Vervanging valliant cvketel 242 30 jaaroud funcioneert. Plaatsing zolder toevoeren water en afvoer binnen 1 meter. Rookgas aanenafvoerdoorzijgevel. Voorkeur v nieuwe valliant ketel evtcw5,hoekhuis 2 onder 1 kap


Installatie- en leidingwerk
zondag 06 december 2020

Riool ontstoppen

De afwasbak in de keuken loop op een gegeven moment slecht weg en nu kwam gisteren het water in de wasbak zelfs omhoog omdat de vaatwasser het water afvoerde maar het niet kwijt kan ik heb de sifon al schoongemaakt daar ligt het niet aan het is de rioolbuis onder de vloer die verstopt zit met allemaal vet zeep resten. Achter het huis zit een putje die daarop aangesloten zit daar komt ook het water weer terug omhoog maar op een gegeven moment loopt het water wel weg. De rioolbuis loopt van de keuken naar de voor deur en na de keuken heb ik geen opstoppingen want de wc doet het goed de was kan ik gewoon draaien en we kunnen gewoon douche het probleem ligt volgens mij in het keuken gedeelte bij de rioolbuis onder de vloer


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen