Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Wageningen

Verwarming - Wageningen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Wageningen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Andelst, Bennekom, Dodewaard, Heteren, Kapel Avezaath, Kesteren, Lienden, Opheusden, Randwijk, Renkum, Rhenen, Zetten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Wageningen aanvragen

Recente aanvragen uit Wageningen

dinsdag 02 maart 2021

Aanleggen zonneboiler, warmtepomp en zonnepanelen

Ik wil op de eerste verdieping van mijn woning (rijtjeshuis) een zonneboiler en een warmtepomp laten plaatsen. Op de benedenverdieping wil ik ook een warmtepomp laten plaatsen. Ook wil ik eventueel airconditioning of vloerverwarming laten leggen. Het betreft 140 m². Op dit moment ligt er een volledig afgewerkte betonvloer. Naast deze werkzaamheden wil ik zonnepanelen laten plaatsen. Het dak is een hellend dak en betreft ongeveer 25 m².


CV en verwarming
vrijdag 29 januari 2021

Warmtepomp plaatsen

We hebben een cv installatie die bestaat uit drie ketels die in serie zijn geschakeld. Ons verbruik is 10.000 m³ gas per jaar. Onze woning betreft een oude T-boerderij met rieten geïsoleerde kap. We hebben op de begane grond vloerverwarming en op de verdieping en in woonkamer radiatoren. We zijn benieuwd of een water-water warmtepomp een goede investering is voor onze woning.


CV en verwarming
vrijdag 04 december 2020

Zonnecollectoren en warmtepomp installeren

Ben opzoek naar een vakman voor installatie en plaatsing van zonnecollectoren en een warmtepomp. Aangeschaft via 123-kaminofen.de en dus aanwezig, op standaard cv-installatiemateriaal na. (buizen/koppelingen ed) Oude PV panelen moeten ook gelijktijdig van het dak af.


CV en verwarming
Offertes aanvragen