Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect - Veendam

Architect - Veendam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Veendam?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Annerveensche Kanaal, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Borgercompagnie, De Groeve, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Kiel Windeweer, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuw Beerta, Nieuwe Pekela, Nieuweschans, Nieuwolda, Noordbroek, Oostwold Scheemda, Oud Annerveen, Oude Pekela, Oudezijl, Sappemeer, Scheemda, Slochteren, Tripscompagnie, Westerlee, Wildervank, Winschoten, Woldendorp, Zuidbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Veendam aanvragen

Recente aanvragen uit regio Veendam

dinsdag 22 december 2020

Berekening en tekening opslagruimte onder bestaande garage

Ik ben aan het uitzoeken naar de mogelijkheden voor een opslagruimte onder mijn bestaande garage. (garage bestaat uit losse tegels op geel zand). Ik zoek een specialist die kan constateren of het mag en wat voor een constructie daar voor nodig is. De afmeting van de garage is 3x6mtr en de te creëren ruimte mag 2x4-5mtr worden met een hoogte van 1,5-2mtr. Deze ruimte wil ik gaan gebruiken voor de warmteboiler/vaten en eventueel opslag. Dit is bedoeld om een indicatie te krijgen van de kosten voor de berekening en tekening die nodig zijn voor de vergunningaanvraag.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes aanvragen