Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Veendam

Vloer - Veendam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Veendam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Annerveensche Kanaal, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Borgercompagnie, De Groeve, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Kiel Windeweer, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuw Beerta, Nieuwe Pekela, Nieuweschans, Nieuwolda, Noordbroek, Oostwold Scheemda, Oud Annerveen, Oude Pekela, Oudezijl, Sappemeer, Scheemda, Slochteren, Tripscompagnie, Westerlee, Wildervank, Winschoten, Woldendorp, Zuidbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Veendam aanvragen

Recente vloerklussen uit Veendam

zaterdag 19 december 2020

PUGietvloer aanleggen en egaliseren ondergrond

Wij zouden graag een PU gietvloer aan willen leggen. Onder deze gietvloer zal vloerverwarming komen. Deze zal worden ingefreesd in plavuizen en worden dichtgesmeerd. De oppervlakte van de woonkamer is ong 75m2, de hal 33 m2, 3 slaapkamers van ong 10 m2 en een toilet. Zou u een indicatie kunnen geven hoeveel dit gaat kosten? Het egaliseren van de vloer en het aanleggen van de gietvloer incl materialen. Hoop graag van u te horen


Vloer leggen en vloeronderhoud
dinsdag 15 december 2020

Verwijderen van vloerbedekking

Wij willen in een bejaardenwoning de vloerbedekking laten verwijderen. Het zijn 2 ruimtes, 1 gang en een inpandig balkon. Ik schat in dat het ca. 50 m2 is.


Vloer leggen en vloeronderhoud
donderdag 12 november 2020

Houten vloer egaliseren

Wij willen een houten vloer (oud huis) laten egaliseren. Het gaat om ongeveer 80 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen