Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Veendam

Badkamer - Veendam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Veendam?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Annerveensche Kanaal, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Borgercompagnie, De Groeve, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Kiel Windeweer, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuw Beerta, Nieuwe Pekela, Nieuweschans, Nieuwolda, Noordbroek, Oostwold Scheemda, Oud Annerveen, Oude Pekela, Oudezijl, Sappemeer, Scheemda, Slochteren, Tripscompagnie, Westerlee, Wildervank, Winschoten, Woldendorp, Zuidbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Veendam aanvragen

Recente aanvragen uit Veendam

vrijdag 19 maart 2021

Wc pot vervangen

Ik wil de huidige staande wc pot door een nieuwe laten vervangen. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude.


Badkamer en toilet
donderdag 01 oktober 2020

Complete badkamer verbouwen

Ik zou graag de badkamer willen verbouwen in een nieuwbouwhuis. Er komt een bad, toilet, badmeubel met 1 kraan en douche. De afmeting van de badkamer is 1.77m bij 3.38m. Ik heb lang in Engeland gewoond en nog steeds een Engels nummer 00447400534880 of per email goed te bereiken marleenwerkman83@gmail.com


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen