Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Veendam

Gevel - Veendam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Veendam?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Veendam die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Annerveensche Kanaal, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Borgercompagnie, De Groeve, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Kiel Windeweer, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuw Beerta, Nieuwe Pekela, Nieuweschans, Nieuwolda, Noordbroek, Oostwold Scheemda, Oud Annerveen, Oude Pekela, Oudezijl, Sappemeer, Scheemda, Slochteren, Tripscompagnie, Westerlee, Wildervank, Winschoten, Woldendorp, Zuidbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Veendam

Recente aanvragen uit Veendam

dinsdag 19 januari 2021

Buitengevel isoleren

Ik zoek de goedkoopste optie voor buitengevelisolatie van mijn vrijstaande woning (130 m² woonopp.) uit 1881. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien


Gevel- en metselwerk
zaterdag 05 december 2020

Reparatie van scheuren in buitenmuur en witten

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat de scheuren in de buitenmuren van ons pas gekochte huis (1880) kan repareren (en mogelijk kan ontdekken wat de oorzaak is) en daarna de wanden kan afwerken (witte kleur).


Gevel- en metselwerk
woensdag 11 november 2020

Twee buitengevels isoleren en bekleden

We zoeken een specialist voor het renoveren van twee buitengevels. Het gaat om twee gevels van 4 bij 15 meter. Het gaat om het isoleren en opnieuw bekleden van de gevels. Het zijn gemetselde gevels en voor het werk is waarschijnlijk een stijger nodig. Het betreft dus 120 m2.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen