Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Veendam

Gevel - Veendam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Veendam?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Veendam die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Annerveensche Kanaal, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Borgercompagnie, De Groeve, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Kiel Windeweer, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuw Beerta, Nieuwe Pekela, Nieuweschans, Nieuwolda, Noordbroek, Oostwold Scheemda, Oud Annerveen, Oude Pekela, Oudezijl, Sappemeer, Scheemda, Slochteren, Tripscompagnie, Westerlee, Wildervank, Winschoten, Woldendorp, Zuidbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Veendam

Recente aanvragen uit Veendam

maandag 12 april 2021

Isoleren buitenmuur 100m²

Wij zoeken iemand die de buitenmuren van een vrijstaande woning thermisch van buitenaf kan isoleren. Spouwmuur isolatie alleen geeft te weinig effect. Om de warmte goed binnen te houden denken we ook aan het plaatsen van nieuwe kozijnen incl hr ++ beglazing. Oppervlak is ca 100m²


Gevel- en metselwerk
maandag 08 maart 2021

Gevels renoveren

Ik heb gaten in het voegwerk van mijn gevel. Deze gaten moeten worden gedicht omdat ik de gehele gevel wil laten impregneren door dezelfde specialist. De gevel is ongeveer 15 m². De gevel bestaat uit baksteen.


Gevel- en metselwerk
woensdag 03 februari 2021

Gevel aan de buitenkant isoleren

Ik wil graag mijn buiten muren met e-board laten isoleren. Het gaat om 50 m2. Het moet vanaf de buitenkant geisoleerd worden. De gevel is gemetseld.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen