Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tekening huis visualisatie Nijmegen

Architect - Nijmegen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Nijmegen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Balgoij, Beek Ubbergen, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beugen, Beuningen, Cuijk, Deest, Doornenburg, Druten, Escharen, Ewijk, Gendt, Gennep, Grave, Groesbeek, Haalderen, Haps, Heijen, Heilig Landstichting, Hernen, Herveld, Heumen, Horssen, Katwijk, Kekerdom, Langenboom, Lent, Leuth, Linden, Malden, Middelaar, Mill, Millingen aan de Rijn, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Niftrik, Oeffelt, Ooij, Oosterhout, Oosterhout gem. Nijmegen, Ottersum, Overasselt, Pannerden, Ravenstein, Reek, Rijkevoort, Sint Agatha, Sint Hubert, Tolkamer, Ubbergen, Velp, Ven-Zelderheide, Wanroij, Weurt, Wijchen, Wilbertoord, Winssen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Nijmegen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Nijmegen

woensdag 03 mei 2023

Bouwkundige geveltekening van bestaande en nieuwe toestand

wegens veranderen van kozijnen deze tekeningen nodig voor de omgeving vergunning.


Bouwtekening en ontwerp Nijmegen
zondag 23 april 2023

Draagmuur openbreken voor open keuken

Afgelopen week heb ik een huis gekocht (ik ben momenteel nog bezig met de hypotheek etc maar verwacht daar geen problemen mee) en ik ben momenteel aan het kijken naar de opties om de muur tussen de keuken en de woonkamer open te breken en zo een open keuken te creëeren. Ik woon er nu dus nog niet. Ook heb ik nog geen constructietekening. Is het mogelijk om die via jullie te regelen? De muur tussen de keuken en de woonkamer is 266cm breed. Als het heel veel in kosten scheelt, zou ik een stuk dicht laten ook prima vinden en dan op een opening van 200cm uitkomen. Zou het mogelijk zijn om in de offerte per onderdeel de kosten te krijgen? De afmetingen heb ik berekend op basis van de bouwtekeningen, dus het zou kunnen dat er net wat bijkomt of afgaat. Ten slotte ben ik benieuwd op welke termijn jullie zouden kunnen leveren/leggen? Ik ben me echt nog aan het oriënteren.


Bouwtekening en ontwerp Nijmegen
dinsdag 23 augustus 2022

Bouwtekeningen: Serre (~19m2)

Ik zoek een bouwkundig tekenaar voor de tekeningen van een serre aan de voorkant van mijn verbouwde boerderij. Situatie, gevel-, foto's, plus contructieberekeningen. De afmetingen worden 6m x 3,25m.


Bouwtekening en ontwerp Malden
maandag 03 mei 2021

Constructie advies en/of berekening draagmuur

Woonkamer en eetkamer zijn twee verbindende ruimtes die worden gescheiden door een schoorsteen van 1m(midden) met een muurtje van 1,6m( links van de schouw) en een ruime doorgang van 1,7m (rechts van de schouw). Wij willen dit muurtje (en gedeelte schouw) graag afbreken zodat de schouw het middelpunt wordt van de 2 ruimtes en je dus een rondje om de schouw zou kunnen lopen. Het gaat om een woning uit 1756 zonder bouwtekening.


Bouwtekening en ontwerp Heijen
zondag 06 september 2020

Draagkracht van een plat dak berekenen

Beste meneer mevrouw, We hebben een woning van het jaar 1965 waaraan in 1969 een aanbouw is geplaatst. Hierop is een plat dak gelegd. Graag willen wij hiervan een groen/sedum dak maken. Hiervoor willen we weten of de aanbouw sterk genoeg is. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 18.6 m2. We hebben de bouwtekeningen opgevraagd bij de gemeente en op verschillende plaatsen is het mogelijk om plafondplaten weg te halen om te zien welke materialen zijn gebruikt. Wij zoeken iemand die voor ons kan berekenen wat de draagkracht van het plat dak is. Vriendelijke groeten, Karin


Bouwtekening en ontwerp Gennep
zaterdag 04 juli 2020

Draagkracht dakterras/inpandig balkon berekenen

Wij willen graag de draagkracht van ons dakterras/inpandig balkon laten uitrekenen. Het is van een pand uit 2012, waar we tekeningen hebben van de gemeente met omschrijving van de vloeropbouw. Het dakterras/inpandig balkon ligt op het dak van de onderliggende verdieping en meet 3,5 meter x 10 meter. Het is momenteel bestraat en de tegels worden ondersteund door een dragende constructie tussen de tegels en de ondervloer. Ivm met het aanleggen van een complete buitenkeuken komt er gedeeltelijk circa 350 kg per m2 op te rusten.


Bouwtekening en ontwerp Nijmegen

Architect in regio Nijmegen

Andere klussen in Nijmegen

Offertes aanvragen