Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Nieuwegein

Stucen - Nieuwegein

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Nieuwegein?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ameide, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Lopikerkapel, Tull en 't Waal, Vianen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Nieuwegein aanvragen

Recente aanvragen uit Nieuwegein

zaterdag 10 april 2021

Woning spackspuiten

Ik wil de wanden en plafonds van mijn woning laten spackspuiten. Het gaat om in totaal 185 m2. De ondergrond van de wanden bestaat uit kalkzandsteen, en van de plafonds op de onderverdieping betonplaten. De ondergrond van de plafonds op de bovenverdieping bestaat uit gips.


Stucwerk en spackspuiten
donderdag 08 april 2021

Nieuwbouw woning spackspuiten

Twee slaapkamers en laten gang laten spackspuiten. Het betreft 75 m² wanden. Als het mogelijk is om dit glad te doen graag ook de woonkamer hierin meenemen. Dan is het in totaal 150 m² wand. De woning wordt vooralsnog 28 april opgeleverd. Dus dan het liefst zo snel mogelijk hierna. De huidige ondergrond is nieuwbouw: behangklaar


Stucwerk en spackspuiten
zaterdag 13 maart 2021

Stuken badkamer 20m²

Wij willen graag betonlook op de wanden van de badkamer, de wanden zijn 20m². Graag even overleg wanneer we kunnen beginnen, het heeft geen haast.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen