Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Nieuwegein

Verwarming - Nieuwegein

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Nieuwegein?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ameide, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Lopikerkapel, Tull en 't Waal, Vianen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Nieuwegein aanvragen

Recente aanvragen uit Nieuwegein

donderdag 25 maart 2021

Elektrische boiler onderhouden of repareren

Ik heb een 10 jaar oude elektrische boiler en zoek een expert die een onderhoud controle kan uitvoeren. Dit moet door een erkend vakman gedaan worden.


CV en verwarming
woensdag 06 januari 2021

Advies voor vloerverwarming

Beneden verdieping 40 m2, badkamer 6m2, garage 22m². Het is een oud huis met weinig isolatie dus de ir-folie moet een hoge wattage hebben 3 verschillende ruimtes dus 3 thermostaten. Het gaat om een infrarood panelen (vloerverwarming). Beneden cement/beton. Badkamer ligt cement, en de garage is op het moment zand. Ik krijg eind februari de sleutel. Graag advies van de vakman.


CV en verwarming
zondag 20 december 2020

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil van mijn stadsverwarming boiler af en deze vervangen door een warmtepompboiler. In principe kan deze op zelfde plek (zolder, aparte opslagruimte) geplaatst worden als huidige boiler.


CV en verwarming
Offertes aanvragen