Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Meppel

Verwarming - Meppel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Meppel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Baars, De Wijk, Dwingeloo, Eesveen, Giethoorn, Havelte, Koekange, Nijeveen, Onna, Ruinerwold, Sint Jansklooster, Staphorst, Steenwijk, Tuk, Uffelte, Vledder, Wanneperveen, Wapserveen, Zuidwolde, Zwartsluis of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Meppel aanvragen

Recente aanvragen uit Meppel

maandag 22 maart 2021

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil de CV ketel laten verwijderen en een warmtepompboiler laten plaatsen. Bij voorkeur in de kast waar de cv nu staat. Als dat niet kan tegenover de cv kast in de gang. Het moet een boiler voor een tweepersoons huishouden met bad zijn. 250/300 liter.


CV en verwarming
maandag 08 maart 2021

Centraal ventilatiesysteem installeren

De woning is een gelijkvloerse woning met 4 slaapkamers, keuken en woonkamer apart, toilet en badkamer waarin de lucht moet worden afgevoerd en een wasruimte. We willen een centraal ventilatiesysteem laten plaatsen


CV en verwarming
maandag 08 februari 2021

Radiatoren/convectoren vervangen

CV en een enkele radiator op zolder zijn al in werking. Gaten in de vloeren voor leidingwerk zijn present, maar de begane grond en eerste verdieping hebben op dit moment geen leidingwerk en geen radiatoren. Leidingwerk kan over de muren lopen. Radiatoren / convectoren bijplaatsen, extra leidingen / leidingen aanpassen. Alles moet gaan werken op gas. Afgewerkte ruimtes en gebouw in gebruik.


CV en verwarming
Offertes aanvragen