Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Gouda

Isolatie - Gouda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Gouda?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Groot Ammers, Haastrecht, Hekendorp, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Polsbroek, Reeuwijk, Schoonhoven, Stolwijk, Zevenhuizen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Gouda aanvragen

Recente opdrachten uit Gouda

maandag 08 maart 2021

13m² binnenmuur isoleren

Ik wil graag 13 m2 laten isoleren. Het gaat om de muren van de garage. Ik wil ze laten isoleren met multipor isolatieplaten binnenzijde. Het gaat om thermisch isoleren.


Isolatie
donderdag 04 maart 2021

Kruipruimte isoleren

Ik wil weten wat het ongeveer kost als ik mijn kruipruimte wil isoleren met bv chips. of parels. opp ca 72m2. Ruimte is vochtig.


Isolatie
maandag 08 februari 2021

Woning isoleren

Ik zoek een bedrijf om in juni-augustus in mijn nieuwe woning voorzetwanden te leveren en plaatsen/afwerken. Het betreft een hoekwoning met 3 verdiepingen, bij alle drie wil ik de grensmuren geluids isoleren zo maximaal mogelijk. Hiervoor wil ik op tijd zijn met de order om wachttijd te voorkomen en vraag al offertes op. In de woonkamer gaat het om woonkamer 17 m2 en in drie slaapkamers totaal om 24 m2.


Isolatie
Offertes aanvragen