Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Gouda

Isolatie - Gouda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Gouda?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Groot Ammers, Haastrecht, Hekendorp, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Polsbroek, Reeuwijk, Schoonhoven, Stolwijk, Zevenhuizen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Gouda aanvragen

Recente opdrachten uit Gouda

maandag 04 januari 2021

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil graag het huis laten isoleren. Het gaat om 3 wanden, totaal zo'n 21 m2. Enkelsteenmuur zonder spouw. Een hellend dak van zo'n 35 m2. Vloer van 70 m2 met houten balkenlaag dus met open structuur. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Voorzetwand met afwerking in gipsplaat (gyproc) / plaatmateriaal


Isolatie
woensdag 23 december 2020

Gevel aan de binnenzijde isoleren

Betreft een beton prefab gevel die we langs binnenzijde willen isoleren. Het liefst met isolatieplaten die al zijn afgewerkt met gipsplaat (Kingspan?). Het gaat alleen om drie slaapkamers. In totaal gaat het ongeveer 15 m2.


Isolatie
dinsdag 10 november 2020

Kruipruimte / houten vloer isolatie

Ik ben op zoek naar iemand voor het isoleren van een houten vloer vanuit de kruipruimte. In totaal gaat het om 70 m2. Ik denk aan glas- of minerale wol tussen balken maar sta open voor alternatieven.


Isolatie
Offertes aanvragen