Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Gorinchem

Badkamer - Gorinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Gorinchem?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Almkerk, Andel, Arkel, Dalem, Giessen, Giessenburg, Haaften, Hardinxveld Giessendam, Herwijnen, Heukelum, Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Langerak, Leerdam, Nieuwendijk, Nieuwland, Nieuwpoort, Noordeloos, Oosterwijk, Ottoland, Rijswijk, Rumpt, Schelluinen, Spijk, Spijk gem. Lingewaal, Vuren, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem, Zuilichem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Gorinchem aanvragen

Recente aanvragen uit Gorinchem

woensdag 20 januari 2021

2 Badkamer meubels plaatsen en een spiegel

Ik wil op korte termijn nieuwe badkamermeubels zwevend laten installeren. 2 Badkamermeubels en een LED spiegel heb ik in huis. Het betreft een wastafelonderkast van 100cm waar de wastafel al op gemonteerd is, een LED spiegel 100 x 70cm, een hoge kast 35x29x165 cm en een MSN Meubelsifon plat 5/4 inch die in de onderkast past. De huidige nieuwe kraan moet op de wastafel gemonteerd worden. De huidige onderkast, wastafel en spiegel moeten gedemonteerd worden.


Badkamer en toilet
donderdag 14 januari 2021

Plaatsen van toilet meubelset

Er moet een toiletmeubelset van het merk Ben Venetia rechts 40x22x60cm eiken/rvs geplaatst worden.


Badkamer en toilet
zondag 10 januari 2021

Badkamer low budget verbouwen

We gaan binnenkort verhuizen en we willen graag op een low budget manier de badkamer verfrissen. Geen veranderingen in indeling, maar een nieuwe douchebak, badkuip, wastafel met kast en douchedeur. Verder willen we de vloer laten zoals hij nu is, maar willen we de wandtegels graag wit verven. Graag willen we ook de wandtegels van onze (aparte) wc verven en een nieuwe wc pot (ook staand zoals nu) en fonteintje laten plaatsen.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen