Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Gorinchem

Verwarming - Gorinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Gorinchem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Almkerk, Andel, Arkel, Dalem, Giessen, Giessenburg, Haaften, Hardinxveld Giessendam, Herwijnen, Heukelum, Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Langerak, Leerdam, Nieuwendijk, Nieuwland, Nieuwpoort, Noordeloos, Oosterwijk, Ottoland, Rijswijk, Rumpt, Schelluinen, Spijk, Spijk gem. Lingewaal, Vuren, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem, Zuilichem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Gorinchem aanvragen

Recente aanvragen uit Gorinchem

dinsdag 16 maart 2021

CV-ketel onderhouden

Ik wil graag mijn CV ketel laten onderhouden. Ik heb geen idee wat voor type CV ketel ik heb.


CV en verwarming
dinsdag 23 februari 2021

Verwarmen van zo'n 1100m² woning, showroom en werkplaats

Ik ben een pand in aan het inrichten voor een werkplaats, showroom en een woning aan elkaar. Deze ruimtes dienen verwarmd te worden, maar ik ben er nog niet uit wat hierin een goede keuze zal zijn. Ik ben geïnteresseerd in lokale verwarming middels infrarood, maar heb ook gekeken naar opties voor vloerverwarming. Ik laat me graag adviseren over alle mogelijkheden tot het verwarmen van de ruimte. Het gaat om 100m² woning + showroom en 500m² werkplaats met een plafondhoogte van 3 meter hoog. Hier zit nog een verdieping op van ook 500m² met daarop een zadeldak.


CV en verwarming
maandag 11 januari 2021

Gasverbruik in woning verminderen

Ik ben de eigenaar geworden van een maisonette. Voorheen woonde ik in een huurhuis en gebruikte ik 3 m³ gas per dag. Nu is dat tussen 8 en 9 m³. In beide huizen heb ik altijd alleen een radiator in de woonkamer en keuken aan. Ik wil advies over waar het verschil in zou kunnen zitten en het laten verbeteren.


CV en verwarming
Offertes aanvragen