Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Gorinchem

Verwarming - Gorinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Gorinchem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Almkerk, Andel, Arkel, Dalem, Giessen, Giessenburg, Haaften, Hardinxveld Giessendam, Herwijnen, Heukelum, Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Langerak, Leerdam, Nieuwendijk, Nieuwland, Nieuwpoort, Noordeloos, Oosterwijk, Ottoland, Rijswijk, Rumpt, Schelluinen, Spijk, Spijk gem. Lingewaal, Vuren, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem, Zuilichem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Gorinchem aanvragen

Recente aanvragen uit Gorinchem

maandag 11 januari 2021

Gasverbruik in woning verminderen

Ik ben de eigenaar geworden van een maisonette. Voorheen woonde ik in een huurhuis en gebruikte ik 3 m³ gas per dag. Nu is dat tussen 8 en 9 m³. In beide huizen heb ik altijd alleen een radiator in de woonkamer en keuken aan. Ik wil advies over waar het verschil in zou kunnen zitten en het laten verbeteren.


CV en verwarming
maandag 23 november 2020

Pelletkachel met muurdoorvoering in bijgebouw plaatsen/aansluiten

In mijn nieuwe bijgebouw wil ik een pelletkachel voor de verwarming. Ik zou deze graag geplaatst willen hebben. Het betreft plaatsen van de kachel en dan de rookafvoer door de muur heen plaatsen naar buiten. Muur is beton dus zal gat gemaakt moeten worden. Graag de prijs voor het aansluiten van de rookgasafvoer door de muur. Evt met de afvoerkanalen maar dan wel specifiek in offerte vermelden. Alternatief is dakdoorvoer maar dat zal dan door de 1e verdieping moeten en dan door dak op ik denk zo'4,5 meter hoogte.


CV en verwarming
maandag 09 november 2020

Verplaatsen CV ketel

In onze woning hangt de CV ketel in de keuken, we willen de CV ketel verplaatsen naar de vliering (tweede verdieping) en daarom zoeken we een vakman dit dit voor ons wil en kan doen.


CV en verwarming
Offertes aanvragen