Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw - Gorinchem

Ruwbouw - Gorinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ruwbouw in Gorinchem?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in Almkerk, Andel, Arkel, Dalem, Giessen, Giessenburg, Haaften, Hardinxveld Giessendam, Herwijnen, Heukelum, Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Langerak, Leerdam, Nieuwendijk, Nieuwland, Nieuwpoort, Noordeloos, Oosterwijk, Ottoland, Rijswijk, Rumpt, Schelluinen, Spijk, Spijk gem. Lingewaal, Vuren, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem, Zuilichem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Gorinchem aanvragen

Recente aanvragen uit Gorinchem

zondag 27 december 2020

Het lekkende dak van de schuur repareren

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn schuur kan herstellen. Dit lekt namelijk. Een aantal jaren geleden is een aanbouw gemaakt aan de schuur. Echter deze is in de loop der tijd wat verzakt. De laatste periode is bij regenachtig weer het plafond wat vochtig druppelt water naar binnen. Het is een houten dak en er ligt waarschijnlijk bitumen op. Het dak is ongeveer 7 m2.


Renovatie
Offertes aanvragen