Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw - Drachten

Ruwbouw - Drachten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ruwbouw in Drachten?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in Augustinusga, Bakkeveen, Boelenslaan, Burum, De Wilp, Drachtstercompagnie, Drogeham, Een West, Eernewoude, Harkema, Haulerwijk, Hemrik, Kootstertille, Kornhorn, Kortehemmen, Lippenhuizen, Marum, Noordwijk, Oostermeer, Opeinde, Opende, Siegerswoude, Suameer, Surhuisterveen, Surhuizum, Ureterp, Wijnjewoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Drachten aanvragen

Recente aanvragen uit Drachten

dinsdag 27 oktober 2020

Schade herstellen aan kozijnen

Bij mij is gisteravond schade ontstaan aan de bovenkant van het deurkozijn van de bijkeuken. Dat betekent dat er klein herstelwerk in het hout moet gebeuren en het kozijn moet in zijn geheel geschilderd worden samen met het raam ernaast, omdat dit een geheel is. Ik heb eventueel foto\'s. Gaat om een verzekeringskwestie.


Renovatie
woensdag 14 oktober 2020

Trapleuning monteren en dakgoot schilderen

Ik wil een nieuwe trapleuning van 4 meter laten plaatsen Het is een trap met 12 treden. Daarnaast wil ik de onderkant van de dakgoot opnieuw betimmeren en schilderen. Graag ontvang ik een offerte.


Renovatie
Offertes aanvragen