Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiewerk - Drachten

Installatiewerk - Drachten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Installatiewerk laten uitvoeren in Drachten?

Zoek je een professionele installateur om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste installateurs uit de buurt.

Ook wie in Augustinusga, Bakkeveen, Boelenslaan, Burum, De Wilp, Drachtstercompagnie, Drogeham, Een West, Eernewoude, Harkema, Haulerwijk, Hemrik, Kootstertille, Kornhorn, Kortehemmen, Lippenhuizen, Marum, Noordwijk, Oostermeer, Opeinde, Opende, Siegerswoude, Suameer, Surhuisterveen, Surhuizum, Ureterp, Wijnjewoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste installateurs in Drachten

Recente aanvragen uit Drachten

maandag 11 januari 2021

Nieuw zink in bakgoot

Lengte ongeveer 9 meter per kant met een uitloop


Installatie- en leidingwerk
dinsdag 17 november 2020

Afvoer en water voor vaatwasser

Aanleggen afvoer en waterleiding voor vaatwasser. Er is een stuk afvoer en waterleiding aanwezig. Deze bevind zich in de keuken. Er hoeft dus niet in de kruipruimte gemonteerd te worden. De waterleiding is geseald met een dop. Links op de foto te zien.


Installatie- en leidingwerk
vrijdag 06 november 2020

Installatie concentrische rookgasafvoer CV Ketel

Het oude rookgasafvoerkanaal wat nu 17 jaar oud is, moet vervangen worden door een concentrische rookgasafvoer. De CV ketel hangt in een wasmachinehok op de 1e etage van een eensgezinswoning. De pijp loopt circa 3 meter recht omhoog naar het platte dak. Het platte dak is toegankelijk met behulp van een ladder vanaf de 1e verdieping. De buis zit op zolder weggewerkt in een houten koof. Deze moet intact blijven dan wel weer in de originele staat teruggebracht worden. De CV ketel is twee jaar geleden vervangen. Nu is de rookgasafvoer aan de beurt.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen