Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Drachten

Badkamer - Drachten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Drachten?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Augustinusga, Bakkeveen, Boelenslaan, Burum, De Wilp, Drachtstercompagnie, Drogeham, Een West, Eernewoude, Harkema, Haulerwijk, Hemrik, Kootstertille, Kornhorn, Kortehemmen, Lippenhuizen, Marum, Noordwijk, Oostermeer, Opeinde, Opende, Siegerswoude, Suameer, Surhuisterveen, Surhuizum, Ureterp, Wijnjewoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Drachten aanvragen

Recente aanvragen uit Drachten

zondag 17 januari 2021

Grohe euphoria 310 monteren

De bestaande thermostaatkraan en doucheset vervangen door genoemd model. De euphoria heb ik al in bezit via saniweb, maar de montage is na een dag hard werken niet gelukt. We hebben dus een vakman nodig!


Badkamer en toilet
woensdag 09 december 2020

Betegelen badkamer+ plaatsen van douchebak en scherm

Ik zoek een tegelvakman die mijn badkamer kan voorzien van 25m2 wand en 10 m2 vloertegels. Daarnaast het plaatsen van een douchebak met scherm , en misschien nog andere werkzaamheden in overleg


Badkamer en toilet
zondag 15 november 2020

Badkamer vernieuwen

Douche moet opnieuw betegeld worden, douche bak eruit slopen en ik wil er een afloop in hebben. Nieuw raam en deur plaatsen, nieuwe douche kraan plaatsen, waterleiding voor douche kraan iets verplaatsen, nieuwe wasbak plaatsen en radiator vervangen. Gedeelte douche is al gestuct. Meeste spullen zijn al in huis, maar door tijd gebrek kan ik dit niet afmaken.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen