Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Drachten

Badkamer - Drachten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Drachten?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Augustinusga, Bakkeveen, Boelenslaan, Burum, De Wilp, Drachtstercompagnie, Drogeham, Een West, Eernewoude, Harkema, Haulerwijk, Hemrik, Kootstertille, Kornhorn, Kortehemmen, Lippenhuizen, Marum, Noordwijk, Oostermeer, Opeinde, Opende, Siegerswoude, Suameer, Surhuisterveen, Surhuizum, Ureterp, Wijnjewoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Drachten aanvragen

Recente aanvragen uit Drachten

zondag 28 maart 2021

Nieuwe badkuip plaatsen

Ik wil een badkuip van 170 x 75 cm laten plaatsen en aftimmeren zodat de tegelzetter er daarna in kan. De badkuip schaf ik zelf aan.


Badkamer en toilet
zondag 28 maart 2021

Badkamer betegelen

Ik zoek een tegelzetter die mijn badkamer opnieuw kan betegelen op de oude 1 laags tegels. De afmetingen zijn 175 x 200 x 240 cm. Ik schaf de tegels zelf aan.


Badkamer en toilet
maandag 22 maart 2021

Bad plaatsen en betegelen badkamer

Ik wil mijn badkamer laten renoveren (afmetingen: 2x1,75x2,10). Ik wil de douchebak eruit laten halen en vervangen door een nieuw bad. De meubels schaffen wij zelf aan. De douchebak kunnen wij er zelf uithalen. Verder willen wij nieuwe tegels laten zetten. Deze kunnen over de huidige tegels geplakt worden. De tegels zoeken wij zelf uit. Er hoeft geen leidingwerk worden omgelegd.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen